Melyik benzinkút üzemanyaga a legjobb, melyikre esküsztök?
1 komolyabb autómat vettem,(inkább első olyat amilyet szerettem volna).
1 Civic 2.2 dízel 140 le "UFÓ" facelift nem az egybe plexis.
És megadnám neki a "jót".
Eddig 75 le coltom volt,annál nem éreztem semmit (igaz 75 lóerőnél mit érezzek különbséget).
Ennél pedig ,oké 25 forinttal drágább egy prémium gázolaj a simánál ,de 2 milliós autónál nem fogok 25 forintot variálni.
Azt mondják ,hogy az osztrák OMV "sima" gázolaja felér könnyedén a MOL kutak prémium cuccával.
A maxmotionra meg,hogy 380 helyett 480 is lehetne megérné.
Shell meg OMV-re gondoltam az ismertebbek közül.
a napokban olvastam itt valakinél, aki azt írta, hogy egy kutas ismerős adta a tanácsot. felváltva érdemes tankolni, mert maga az üzemanyag nyilván nagyrészt a MOL-tól van, de a hozzáadott adalékok szinte minden kútnál más-másra hatnak, más részét tisztítják a motornak stb.
hát nem tudom, én is hallottam már, hogy az OMV a legjobb, de abból is az osztrák OMV, tehát ami a nyugati határ közvetlen közelében van, és valószínűleg a határon túlról kapják.
én egyébként shell-t tankolok.
"Ember, mi lesz koszos a motorban amit tisztítani kell ?"
Erre én is kíváncsi lennék :D
OMV!
Osztrak uzemanyag egyenesen ausztriabol hozzak , es nagyon jo tole az autom, jol gyorsul!
Igen az jo nagy marha aki ilyet ir hogy becsben van az olajfinomitoja az OMV-nek , itt nalunk a kutjai es a szhar molos nyalat arusitanak a sajat kutjaikba!
Ha igy lenne akkor hova viszik a becsi finomitobol a benzint, olajat???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!