Megéri 50-es robogót venni 50K-ért felújítani és eladni?
Én 50-ért láttam azért nem 1-2 olyat amelyik még bőven működik, a beállt blokkos példányokat ilyen 25-30K-ba adják általában, amiket megnéztem itt a környékemen (50-60K-s darabok) azoknál önindító,karbi, lengéscsillapító,szimering, burkolat hibák voltak, meg persze az apróságok.
Az hogy ezekkel pénzben megéri-e foglalkozni az azért más kérdés, ez majd kiderül.
És úgy meggazdagodott, hogy most Dubai-ban tulajdonol 10 szállodát.
Várj csak! Mégsem...
te fogyatékos, munkából senki nem lett még milliárdos.
ahhoz lopni csalni embereket átverni kell.
mondom mellékesként csinálta, volt mellette főállása, ami szintén nem fizetett szarul
beszerezte, szerelte, javítgatta őket, majd eladta. igen a szerelés mindig bontással kezdődik, és ha kiderül hogy AZT nem éri meg javítani, akkor bontod alkatrésznek. ő legalább ért pár dologhoz, veled ellentétben.
Mondjuk ha belegondolok, a keserű puffogás az a legértékesebb skill, nem? Ahhoz nem kell semmit letenni az asztalra, mondjuk megélni sem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!