Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » IV-es golfból dízel vagy benzin?

IV-es golfból dízel vagy benzin?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok az autó hosszu távokra lenne leginkább használva egy város látogatás kb 80kb oda vissza uttal együtt mivel vidéki vagyok. Szóval melyiket gazdaságosabb fennt tartani, dízel vagy benzin? Tapasztalatokat is szívesen várok :D

2020. aug. 14. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
A dízelt drágább javíttatni ha elromlik, viszont kevesebbet fog fogyasztani. Te döntsd el. Ha minden nap 80km-t kellebe megtennem akkor dízelt vennék, de ha csak egy héten 2-3x, akkor benzinest.
2020. aug. 14. 20:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Legfőképp hétvégén lenne használva
2020. aug. 14. 20:28
 3/9 D. Brasco ***** válasza:
87%

4-es golfból már semmilyet nem éri meg venni.Már lassan 5-öst sem.

Egyebkent nyilván mindenki a mindent verő egykilenctédéjit fogja ajanlani.

Mondjuk ha minden áron ilyet autot kellene vennem akkor csak is a 2000-es 8 szelepes benzinest venném.

2020. aug. 14. 20:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazából első autó tehát azért nem akarok komolyabbat ujjabbat csak ilyen szaladgálóst de mégsem suzukit :D
2020. aug. 14. 20:31
 5/9 D. Brasco ***** válasza:
69%
Akkor en viszont elengedném a nígyesgófot,mert amennyiert abbol valoban szépet/jót veszel annyiert mar van újabb/jobb/kevesebbet futoo/stb lehetőség is.
2020. aug. 14. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Amelyik még nem rohad.....és utána lehet válogatni a motorokból, ennyi idősen én is a benzinest javasolnám, max ha nagyon sokat mész a dízelt.
2020. aug. 14. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
4es golfban jók a pd motorok. Azt a teljesítményt hozzák mint az újabb common rail dízelek. A nagyturbós blokk 130ló és 315nm. Abba a kis kaszniba igen ütős masina, hátmég ha tiptronik. Ez utóbbi konkrétan nekivág az ülésnek indulásnál.
2020. aug. 14. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Dízel vagy 1.8T
2020. aug. 15. 09:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 1,6 16v-t vettem és meg vagyk vele elégedve.(7 alatt fogyaszt,bárhogy használom,dinamikus). Az 1,4es gyenge ehhez a kasznihoz. Jók voltak a dízel motorjaik is,kevesebbet fogyaszt, csak mára megöregedtek.Ha dízelt akarsz alaposan nézesd át hozzáértővel és legyen tartalék 2-300eftod,mert ott több a hibalehetőség.
2020. aug. 20. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!