Katalizátor hiánya. ?????
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ne akaszatok fel. Adott egy ford mondeo mk1. Sport kipufogò. Vásárlás után kiderült, hogy nincs alatta a katalizátor. Ha ezt tudom meg se veszem. Ha megfog a rendőr milyen következményekkel jár? Addig offos vele a közlekedés amíg nem veszek bele másikat? Igazából friss műszakis autóról beszélünk.2020. aug. 10. 13:27
11/17 A kérdező kommentje:
Utolsò előtti válaszoló köszönöm. Az autó jelenleg hangos..! Utolsó nő vagyok honnan tudjam, hogy nem fekszik alá? 😂😂 soha nem tudhatom 😂 igazából közös ismerős köpte el magát a katalizátorról. Szóval se szerelő se a tulaj nem közölte mi a helyzet.
2020. aug. 10. 14:17
12/17 A kérdező kommentje:
A napokban megy vissza a gyári kipufogó!!!! Addig offolom a közlekedést
2020. aug. 10. 14:19
13/17 anonim válasza:
#10 autópályán én láttam, sorban kihúztak kb. 10 autót és végignézték az összeset emelővel. 10 év alatt egyszer láttam ilyet, gondolom valami razzia volt, de nem példa nélküli.
14/17 anonim válasza:
Katalizátor hiánya -> közúti közlekedésre alkalmatlan a jármű
Kell ezt még ragozni?
15/17 anonim válasza:
Igazából műszakiig tudod kb így ahsználni, utána már nem.
16/17 anonim válasza:
Szia, venni kell rá egy univerzálisat alig 4-5 ezer plusz felrakás 13ból kb megvan. Máskor feküdj a kocsi alá vásárláskor.
17/17 A kérdező kommentje:
15 köszönöm :)
16-os okés legközelebb az lesz aláfekszem ;) 👍
2020. aug. 13. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!