Frissen vásárolt használt Prius alól a vásárlás után pár nappal a katalizátort kilopták, köze lehet hozzá a kereskedésnek?
Figyelt kérdés
Az autóban a riasztó nem működött (a vásárláskor sem)2020. júl. 31. 09:28
2/15 anonim válasza:
Hogy lehet kilopni egy katalizátort az autóból, úgy, hogy nem veszed észre? Az ilyen két perces, csendes dolog?
3/15 anonim válasza:
Én nem tudom de 1-2 óra alatt biztos kilehet szerelni.
Egy éjszaka meg bőven elég arra.
4/15 anonim válasza:
10 perc alatt kiszedik. :)
manapság erősen divatos tevékenység. :)
5/15 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy: az árusoknak nem gyanús, hogy honnan hozzák az ózdi brazilok a katalizátorokat? :D
6/15 anonim válasza:
Az orgazda tudja jól, hogy honnan van. Inkább a végfelhasználó a hibás mer óccsóer kell a cucc.
7/15 anonim válasza:
6-os, ez egy ördögi kör. Nem ilyen egyszerű.
1. Kilopják a kocsik alól a katalizátort
2. Leadják az orgazdának
3. A tulaj észreveszi, hogy nincs katalizátor
4. Rohan venni az orgazdához
5. Az orgazdának elfogy, mert felvásárolják a "katalizátorkárosultak"
6. GOTO 1-2
8/15 anonim válasza:
Pedig egyszerű. Gerincet kéne növeszteni (meg némi agyat) és nem a marketről beszerezni a használt cuccot.
De hát a csóróság üti az erkölcsöt.
9/15 anonim válasza:
Szerintem mikor valakinek harmadjára lopják ki, akkor már nem túl rentábilis neki mindig vadonat újat beszerezni. Csóróság ide vagy oda.
10/15 anonim válasza:
Akit 3x lopnak meg, az meg is érdemli. Garázsbérlet, parkolóház...
Mindenre van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!