Katalizátor hiánya. ?????
Így ahogy az 1. irja.
Megkellett volna nézni, nem csak örülni a sport kipufogónak.
Ez is át ment kérdés hogyan...🤔 vagyis tudom hogyan plusz pénz a zsebbe... vettem egy autót ami nem az aminek mondta... egy hét után derül ki hogy a katalizátor elpárólgott ha megfog a rendőr mit mondok neki? 😂 vissza venni nem fogja
Eladni így nem tudom..hazudni meg nem fogom így csak az van hogy veszek egyet alá...:/ milyet kell alá vennem? Bontottan is jó? Lövésem sincs merre induljak így..
A rendőr nem veszi észre a hiányát; ha nem hangos a kipuffogó, gyanút sem fog. A műszaki vizsgán viszont alánéznek és szembetűnő a hiánya.
Ha mégis kiderülne, legjobb, ha tudatlanságot állítasz. Te nem vagy műszaki beállítottságú, sem szerelő és még életedben nem néztél az autó alá. Így vetted, nem tudtad. Ettől még bűntetnek, de legalább nem szándékosan szegtél szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!