Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Katalizátor hiánya. ?????

Katalizátor hiánya. ?????

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ne akaszatok fel. Adott egy ford mondeo mk1. Sport kipufogò. Vásárlás után kiderült, hogy nincs alatta a katalizátor. Ha ezt tudom meg se veszem. Ha megfog a rendőr milyen következményekkel jár? Addig offos vele a közlekedés amíg nem veszek bele másikat? Igazából friss műszakis autóról beszélünk.

2020. aug. 10. 13:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Semmi extrával nem jár, ha megfog a rendőr, csak kivonják a kocsit a forgalomból, környezetvédelmi alkalmatlanságra hivatkozva, téged pedig megbüntetnek mint a szél :)
2020. aug. 10. 13:31
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Így ahogy az 1. irja.

Megkellett volna nézni, nem csak örülni a sport kipufogónak.

2020. aug. 10. 13:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Semmi extra tényleg 😂😂 igazából így nem volt jò üzlet...mindegy az ember a saját hibájából tanul..
2020. aug. 10. 13:34
 4/17 A kérdező kommentje:
Kedves kettes a sport kipufogó le lett volna cserélve a gyárira :) de köszönöm aranyos vagy :) nem gondoltam hogy egy olyan ember fogy így "átverni" akivel mondhatni baráti szintü a kapcsolat..hogy minden más dolgot közöl csak a "legfontosabbat" nem.
2020. aug. 10. 13:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Neki nem volt fontos...
2020. aug. 10. 13:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Kinek mi a fontos.. úgy gondolom ha eladok egy autót akkor a legfontosabb dologgal kezdem. Nem a pitiáner pár ezer forintos dolgokkal. Főleg ha ismerősről van szó!!!!! :) de valószinüleg rosszul vagyok összerakva :)
2020. aug. 10. 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a Swiftemen lopta ki a szerelő ( kifizettem , de nem kaptam másikat ), semmi baj nincs , átment műszakin.
2020. aug. 10. 13:46
 8/17 A kérdező kommentje:

Ez is át ment kérdés hogyan...🤔 vagyis tudom hogyan plusz pénz a zsebbe... vettem egy autót ami nem az aminek mondta... egy hét után derül ki hogy a katalizátor elpárólgott ha megfog a rendőr mit mondok neki? 😂 vissza venni nem fogja

Eladni így nem tudom..hazudni meg nem fogom így csak az van hogy veszek egyet alá...:/ milyet kell alá vennem? Bontottan is jó? Lövésem sincs merre induljak így..

2020. aug. 10. 13:55
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A rendőr nem veszi észre a hiányát; ha nem hangos a kipuffogó, gyanút sem fog. A műszaki vizsgán viszont alánéznek és szembetűnő a hiánya.

Ha mégis kiderülne, legjobb, ha tudatlanságot állítasz. Te nem vagy műszaki beállítottságú, sem szerelő és még életedben nem néztél az autó alá. Így vetted, nem tudtad. Ettől még bűntetnek, de legalább nem szándékosan szegtél szabályt.

2020. aug. 10. 14:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
"Ha megfog a rendőr..." Már a feltételezés is hibás. Láttál mostanában rendőrt bemászni az autó alá? Csak mert máshogy nem fog rájönni arra, hogy nincs alatta katalizátor. Vizsga illetve KPM ellenőrzés során lehet belőle probléma.
2020. aug. 10. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!