Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennétek még ezt az autót?

Megvennétek még ezt az autót?

Figyelt kérdés

350 ezer van már benne, nyilván alkudva de érdekelne külső vélemény is. Válaszotok kérném hogy legyen őszinte. Köszönöm!

[link]

2020. aug. 10. 10:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nos, akit esetleg érdekel, megnéztem. Első-hátsó lökhárító eláll az illesztéseknél, vállas a féktárcsa, motor alatt szép nagy olajfolt, sérült is volt a kocsi. Tovább nem néztem, nem volt rá szükség.
2020. aug. 10. 21:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez esetben tényleg tárgytalan, ezt nem tudtuk eddig.

#10-es voltam amúgy. Én a jelenlegi ismeretektől eltekintve, általánosságba véve a dolgot, továbbra is tartom magam a válaszomhoz, és őszintén megvitatnám érvek mellett azzal, aki lepontozott, hogy mi nem tetszett a válaszomban.

Szerintetek 7-800 ezerért fogtok kapni 10 éves autót? Ti láttátok màr a használtautó piacot? 2005-ös V-ös Golf indul 800-ról az alja, a teteje 1,6 milla. 2010 utáni autó 1,5 millióról indul a megvásárolható kategória. Az a baj szép dolog ez az ennyit meg annyit ér valójában, csak ez olyan dolog, hogy valamiért mégse ennyiért árulják, és ez nem véletlen. Valószínüleg azért, mert nem neked akarják eladni, hanem annak, aki annyit ad érte, amennyit az eladó kér. A piac ilyen.

2020. aug. 10. 21:37
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

Tízeske!

Én nem videókat nézegetek, hanem gyakorlati tapasztalataim alapján írok. Nem tudom te hány motort láttál már szétszedve a műhelyed asztalán, de biztos sokat, ha ilyen bátran mersz másokat lebarmozni!

Én csak pár évig javítottam és bontottam Opeleket, közben pedig néhány motort szétborítottam és generáloztam.

Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amelyiknél garantált volt az órában lévő km, mert itthon újonnan vásárolt autók voltak, azoknál mindegyiknél 400e körül jött el a felújítás ideje (benzinesek). Mivel ez egy Opel alapú autó, úgy gondolom, hogy nagyjából annyit fog futni a motorja mint egy Opelé. Természetesen, ha neked más tapasztalataid vannak szívesen meghallgatom/elolvasom, de ne videókkal dobálózzál és főleg ne barmozzál le senkit!

Ja, hogy a kíváncsiságodat is kielégítsem, igen, sok-sok autóm volt már és sok-sok autót megöltem vagy éppen visszahoztam az enyészetből az évek során.

2020. aug. 10. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Tizenhármaska

Én meg a General Motors tulajaként kikérem magamnak, hogy kritizáld az általam tervezett Opel motorokat, amiket örök életre terveztem!

Amit írtam, szerintem nem voltak baromságok. Tartom magam ahhoz hogy:

A sokat futott autót nagy valószínűséggel kevesebbet használták városban, inkább pályán ment, ahol nincs akkora terhelésnek kitéve, mint városban. Persze ez nem szent írás, csak a nagy számok törvénye.

Tartom magam ahhoz, de meg is nézheted, hogy 7-800 ezerért nem kapsz normális 2010 utáni autót

Tartom magam ahhoz is, hogy egy normális V-ös Golf 1,5 millió Ft.

Tartom magam ahhoz, hogy egy 2006 utáni jó állapotú Swift 1 millió Ft fölött van.

Ezeket nem tudod megcáfolni, mert a használtautó kínálat engem igazol. A válaszom tehát jóval hasznosabb volt, mint amennyire le lett pontozva, de itt nem számít már a pontozás, sokan random trollkodnak, meg az igazságnak nem is kell népszerűnek lennie, attól még igaz.

2020. aug. 10. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:

"Amit írtam, szerintem nem voltak baromságok."

Te valami képzavarban vagy! Te barmoztad le az én válaszomat, nem emlékszel?

2020. aug. 10. 22:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez vicces, ezt néztem három éve kb.,már épp el akartam menni megnézni amikor szóltak nekem, hogy ezt meg ne vegyem, Cruze-t meg úgy általában se. Akkor is ennyi volt benne 🤷‍♂️
2020. aug. 11. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!