Találtam egy Nekem tetsző autót. Egy a baj, hogy 365000 kilométer van benne. 1.6 benzines Audi. Megvennétek?
Hát igen az nagy baj.
Nem is annyira a km, mint inkább egy lelakott AUDI.
Ha bagatell áron megy és egy ideig még működni fog a gép anélkül, hogy az egészet fel kellene újítani motorostul, akkor talán, de ez esetben is csak akkor, ha egyébként jobb állapotban is meg tudnám engedni magamnak.
Gondolom van már 20 éves a gép, szerintem ha csak ilyen idősen tudod megvenni az óddit, akkor nem a te pénztárcádra van kitalálva. Én max 5-6 éves autót vennék.
Nem írtad, melyik Audi.
Egy háromajtós A3-ban az 1.6 motor elvan ,de egy sedan A4-ben már szenved.
Nem mindegy, hol, ki használta.
Marha óvatos, minden csereidőszakot betartó sofőrnél is behal, ha városi közlekedésben élte le az életét, de ha éveken át csak heti egyszer oda-vissza 2000-3000 fordulatszámon pörgött a német-osztrák autópályán, akkor abban a motorban egy fia kopás nincs, még ha amúgy nem is babusgatták.
A korát nem írtad, de gyanítható, hogy em mai gyerek. Akkor pedig számolni kell rengeteg alkatrész-cserével, még ha csak a normális kopó részeket nézzük is.
És az Audi nem éppen az alkatrészek olcsóságáról híres.
Nem biztos, hogy kis pénztárcás első autónak ideális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!