Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A videóban a motoros szerintet...

A videóban a motoros szerintetek valóban megérdemelte a dorgálást?

Figyelt kérdés

Nem vagyok motoros, de szerintem egy picit túltolták. Bár a motoros sem volt előzékeny.

https://www.youtube.com/watch?v=da3iecyIRwU

2020. aug. 6. 01:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Ha most csak azt nézzük, hogy mi történt, én egy index nélküli sávváltást látok, ráadásul azt a helyet már egy motoros elfoglalta. Szerintem az autó sofőrjének szimplán bocsánatot kellett volna kérnie aztán mindenki haladhatott volna tovább. Ehhez képest egymásnak akarták a kocsiból kiszálló egyének megmutatni, kiben van épp több tesztoszteron. Számomra ez jött át. (Most abba ne menjünk bele, hogy a motorosnak nem volt amúgy rendszáma)
2020. aug. 6. 02:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Érdekességképp az első néhány (legtöbbet lájkolt) hozzászóló nem a motoros mellett van. Hogy teljes legyen a kép, többen is írják alatta, hogy Erdogan unokaöccse a bajuszos fazon, a többiek meg Erdogan testőrei. Nyilván ez is közrejátszik, hogy miért mertek odáig elmenni, hogy egy ilyen helyzetben fegyvert vegyenek elő.
2020. aug. 6. 03:03
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Azért szerintem nem kéne ennyiért fegyvert rántani... amúgy a motoros ( Smkp ezért nincs rendszám) sem százas, ha valaki véletlen ( vagy akár szándékosan ) szabálytalanul vált sávot, akkor sem kell mindjárt leütni a tükrét...

Gondolom valamilyen szinten azért szúrja néhány ember szemét a motoros (az enyém is), mert az a tipikus " én vagyok az utak királya, hoooly shit, mi a f@szt képzelsz hogy nem veszel észre, na várjál leütöm a tükröd mer az menő és láttam videókban" .

Én is motorozok, ha más hibázik arra gondolok hogy néha velem is megesik, ezért mindent megteszek hogy elkerüljem a balesetet.

2020. aug. 6. 05:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Írjátok az autós szabálytalan sávváltását. És a motorosok? Mit keresnek egymás mellett? Nem szabályos az sem.
2020. aug. 6. 06:40
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Ott volt a sávban a motoros, az autós meg ráhúzta a kormányt. Jó, hogy a motoros szóvá tette.

Az, hogy utána az autós megállt, kiszálltak a benne ülők és cirkuszolni kezdtek, kb. a legsötétebb cigó mentalitásra hajaz. Ezek a tetvek akarnak az EU-hoz csatlakozni? Némelyik mintha még a fáról se jött volna le.

Szóval én a motorost a legkevésbé sem hibáztatom; aki itt szabálytalan és arrogáns volt, az az autós. Ha abba a sávba akar átsorolni, akkor lassítania kellett volna és a motorosok ill. a videót készítő motoros közé be tudott volna állni.

2020. aug. 6. 08:01
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as, nem ütötte le a motoros az autó tükrét, nem is érte el, csak feléje kapott.
2020. aug. 6. 08:05
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
6-os tudom, de miért kapott egyáltalán felé? Nem azt mondom hogy nincs igaza, de azért mert a másik hülye, neki nem muszáj annak lennie. Ha nem kap a tükör felé, akkor nem állnak meg balhézni. Tudod, okosabb enged, a szamár meg szenved.
2020. aug. 6. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!