Mert nem érné meg. 20%-kal többe kerülne, és 50%-kal tovább bírná, mondjuk. Szerinted megéri ilyen alkatrészt gyártania egy autógyártónak/beszállítónak? (Válasz: nem, mert akkor senki nem venne újat.)
2020. aug. 3. 18:22
2/18 A kérdező kommentje:
Ohh, erre gondoltam én is de azt hittem valami fizikai okból :)
2020. aug. 3. 18:25
3/18 anonim válasza:
Fogyasztói társadalom...
2020. aug. 3. 18:50
4/18 anonim válasza:
Mint ahogy gumit is lehetne 3 centi futófelülettel, de mégse csinálnak olyat.
Gyárilag is le alvázvédőzhetnék hogy soha ne rohadjon el és azt se csinálják.
2020. aug. 3. 18:50
5/18 anonim válasza:
Megint a fogyasztói társadalom duma... Eszem megáll :))
2020. aug. 3. 21:11
6/18 anonim válasza:
Bármilyen furcsa de egy jó kuplung kibír kb 200-250 ezer km-t is.
Normális használat mellett.
2020. aug. 3. 21:58
7/18 anonim válasza:
#6: Hát ez az. A motorok meg van hogy 600-700 ezret is elmennek megbontás nélkül (pl. az enyémben 690 ezer van), akkor a kuplung miért ne tudhatna ennyit? Jó az a 200-250 ezer km, de jobb lenne ha a dupláját tudná legalább.
2020. aug. 3. 22:08
8/18 anonim válasza:
Lb mert fölösleges a gyártóknak. Egy átlag kuplung 150-250 ezer körül bír ki, pont mint ameddig általában első tulaj megtartja az autót. Arról nem beszélve, hogy persze lehetne vastagabb, több anyagot felhasználva, csak épp ha most egyszerűség kedvéért forintban úgy 50 forinttal több lenne az adott kuplung gyártási költsége még nem tűnik soknak, de pl egy millió legyártott kuplungnál már tetemes összeg lesz belőle.
2020. aug. 3. 23:02
9/18 anonim válasza:
Szerintem meg a kuplunggal van a legkevesebb baj az autónál.
Jobb lenne ha jobb akkumlátorokat csinálnának. Nekem még erediti a kuplungba minden rész, de már 3 akkumlátor tönkre ment.
Sőt egy kuplung túl éli a vezérlés szettet, vízpumpástól együtt.
De szinte bármit lehetne mondani, akár a fékeket is.
2020. aug. 4. 08:29
10/18 anonim válasza:
Gumiknál mondjuk kezdhetnének valamit, mert van olyan új gumi ami 7 mm újonnan. Legalább 8-9 mm-nek kéne lennie.
Kuplung meg vezetéstől függ. Nekem 180 ezer km-nél történt egy olyan, hogy széttört, előtte meg már magasan fogott. Használt autó volt így ki tudja előtte hogyan vezették.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!