énsem cserélném el a simson omat semmir robogóra mert fos énis cross ozok simoval nyírom mint álat semmi baja nincs látszik 30 év azok a motorok meg fognak mindik maragni nem gagyi fos tuningold csak :)
2013. febr. 4. 20:36
22/25 Akso válasza:
Nekem is 60as van .Én megültettem a hengerfejet fél miliméterrel , amal 19es karbit kapott , sport légszürőt és a gyertyát is kintebbe emeltem 1mm-el. De még a leömlőket nekem is le kellesz kerekíteni.
2013. jún. 29. 00:43
23/25 anonim válasza:
Nekem is volt pár simsonom és mindig volt problémám velük. Hol ez romlott el rajtuk, hol az. Sajnos nagyon megbízhatatlanok, és gyenge minőség, főleg a mai utángyártott alkatrészekről ne is beszéljünk.
Fénykorukban biztosan jók voltak. Persze németből lehet rendelni profi alkatrészeket, de annyi pénzért nem éri meg.
Jelenleg egy 97-es olasz piaggio robogóval tolom már 6 éve, kb 30 ezer km-t mentem vele és csak a fékbetéteket és gumikat, akkumulátort cseréltem.
Amit véletlenül sem szabad megvenni és nagy ívben elkerülni, az a gagyi kínai 4 ütemű robogó, ingyen sem kellene. Akkor már inkább egy simson.
2013. júl. 12. 14:51
24/25 anonim válasza:
tyhúú mennyi elmebeteg van itt xd :D a világon a legjobb segédmotor kerékpár a SIMSON!!! nekem az első motorom egy robogó volt ráadásul egy yamaha. nos kb 50 kiló méter után bedöglött, nem tudom mi volt a bajua hisz az első motorom volt. eladtam és utánna vettem egy 200ccm-es kazuma quadot. nem volt rossz csak egy idő után jöttek sorba a problémák végül azt is eladtam majd vettem egy 250-es yamahar raptort. nagyon szerettem azt a quadot de zabált mint az állat na meg persze azt fönn is kell tartani. majd az6t is eladtam és vettem egy gyári állapotú simsont. kicsit fölújjítottam dugó henger főtengely stb.. kb 3 liter volt a fogyasztása. én azt a motort ugyan úgy mint a többit gyilkoltam mint az állat és egyszerüen nem lehetett megölni.. több mindent kibírt mint a kazuma quadom. 2 évig használtam és semmit nem költöttem rá . néha egyszer kétszer elszakadt a bovden itt ott de kemény 600 forintból megúztam. csak mondom hogy egy robogóhoz 10x-ese is lehet. sőtt.. asztán vettem egy derbit az egy szar motor ahogy van . majd elcseréltem egy robogóra meg egy pitbike-ra. az a robogó egy huszár nevezetű fostalicska volt. mentem vele két kört az úton és széthullot a retek. amúgy jó állapotú volt csak az volt a baja hogy ROBOGÓ. eladtam azt a szart mert egy undoritó fos motor a robogó. asztán volt még pár motorom. szóval a lényeg hogy A SIMSON 100X JOBB MOTOR MINT EGY AKÁRMILYEN KINAI FOS ROBOGÓ. AKINEK ROBOGÓJA VAN AZZ KÉSZÜLJÖN FEL HOGY LASSAN JÖNNEK A HIBÁK RAJTA ÉS AKKOR KÖLTHETTEK RÁ AMENNYIT CSAK BÍRTOK csááá
2014. ápr. 29. 17:17
25/25 anonim válasza:
Hogy lenne már jobb egy hülye robogó? ,,Bármelyik hülye ráülhet egy robogóra, de motorozni nem tanul meg." Ha a robogó tönkre megy 100-k megjavítani míg a simsont olcsón kilehet hozni jóra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!