Simson Tuning mit hogyan?
Hello!Van egy simsonom 60cc hengerrel.Szertném tuningolni.
Előszőr nem olyan nagy dolgokkal talán sport légszűrő vagy sport karbi?Nem tudom segítséget kérek tőletek.Ha tudtok írjatok THX!
Sok kis hülyegyerek azt hiszi,hogy a simson (pláne az enduró) cross motor :)))
Mert nem ültek még komolyabb motoron.
Te kajak buta vagy..
Neked 1 Simsonod se volt, ha ilyen hülyeségeket írsz.
Nyáron miért melegedne túl? Képzeld, van egy hengerhőfokmérőm, és múltkor a 40 fokban elkísértem haveromat a strandra, ami tőlünk 15 km és haver biciklivel volt.
Bicikliúton fél órán át egyhuzamba mellette mentem, 3-asban, szinte alapjáraton, és találd ki hány fokos volt?
65-70 °C.
Aztán kiértünk az útra, csőgázon mentem vele mert jó kanyarok vannak és imádtam döntögetni, és akkor volt 80-90 fokos.
Erről ennyit.
Ha tudsz vezetni és a földúton nem 1-esben mész, normális benzint adsz neki és nem 'szarol 2T'-t, akkor semmi gond nincsen.
Dehát ha te ekkora hülye vaghy, hogy egy Simsont se tudsz rendesen elvezetni.
Igazad van nem tudok simsont vezetni.
Lehet azért nyertem nyíregyen több mz kupát mert az mz volt és nem simson :))
Menj haza kisgyerek.
12:33!!!
Bocs de eltúloztam...30-40 el szoktam menni...Nem tom h mi a f.sznak írtam:D olyan sokat
Annyira nemértem miért kell a robogóval baszakodni,seggrakéta:D Simsonról érdeklődött a kérdező,talán arra kellene válaszolni,nem?
engem is érdekelne egykis tuning,hamár itt tartunk :D
13:56
Már mentem 20-30al földúton és csak kis rázkódást éreztem.
:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Sosem értettem, miért nem tartanak össze az "ötvenesek" én nem vagyok elfogult egyik irányban sem, utálom a rugdosós váltót, de ugyanakkor imádom a Star formáját, így most azt bűvölöm. Melegedés kérdéshez még annyit, hogy jó ötlet volt a Starnál-Scwalbie-nál az a turbós hűtés :-)) Másik kérdéshez, henger hőfok mérés. Szerintem az nem a belső hőmérsékletét méri, de ne legyen igazam. A fő kérdésre is reagálnék engem is érdekel a sport léxűrő, de főként a helykihasználás miatt szeretnék olyan féloldalra kanyarodó szűrőt, ha van vkinek ötlete, szívesen várom, bár nem tudom, hogy ez a fórum értesít-e, ha jön válasz egy kérdésre.
nekem egy Simson s53-asom van és haverom otthagytam az új robogójával az árokparton ennyit érnek a robogók falun itt mindenkinek vagy Mz-je vagy Simoja van.Szidjátok nyugodtan de nekem semmi problémám nincs vele.
Am a kérdéshez Simson hát azt tuningolni nem is tudom hogy házilag hogy lehetne én a mocit nem babrálom nem véletlenül lett az úgy kialakítva ahogy kivan én a sárvédőre raktam FBI villogót és a fedőlapra egy Bioveszély jelet. motor tuningot csak akkor éri csinálni ha van pótalkatrész és nem gáz ha elszúrod am optikai tuningal is nagyon lehet nyomatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!