Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok gáz szerintetek? Opel...

Lányok gáz szerintetek? Opel Corsa Opc line vagy inkább egy 20 éves BMW?

Figyelt kérdés
Most sikerült annyi pénzt osszesporolnom hogy tudjak venni egy autót másfél millió körül. 21 éves egyetemista vagyok, szóval fontos hogy alacsony legyen a költsége. Kisebb kirándulásokhoz használnám főleg haverokkal, lányokkal. Ezért néztem ki egy Corsa Opc line-t. Meg amúgy nagyon tetszik is. Sportos, fiatalos az egész autó. Ilyenről van szó, csak a felni is ezüst lenne [link] Ésszerű döntés lenne szerintem . De mégiscsak ott van hogy csak egy Opel. Ennyiből tudnék egy e46-ot is venni. És az mégiscsak BMW. Az a menő, arra "ugranak"a lanyok .Semmiképp sem szeretném hogy valaki lenezzen vagy ilyesmi hogy kis Corsam van. Mi a véleményetek? Előre is köszönöm,

2020. júl. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
35%
#40: Kérdés, egyáltalán akarna e bárki annyit adni érte...:D
2020. aug. 20. 21:24
 42/45 anonim ***** válasza:
16%
41-es. El sem akarom adni,2 misiért már elvitték volna 3 éve,de nem adtam oda.Most már el sem szándékozom adni.A kocsi gyári állapotú szinte.Pár apró hibája van csak,amit más észre sem vesz...Ez egyre többet ér,és imádom amúgy.Hidd el,hogy találnék rá ennyiért is vevőt ha akarnék,mert a kocsi állapota újszerű.Mellesleg az e46 egy legenda,nem tervezem az eladását.
2020. aug. 20. 21:39
 43/45 anonim ***** válasza:
17%
oké, 316i legenda, nincs több kérdésem :)
2020. aug. 20. 21:56
 44/45 anonim ***** válasza:
27%
43-nak.Az e46-os szériára írtam h. egy legenda,nem a 316i-re.De hidd el,hogy még a 316i is örömet okoz,mert nagyon jó autó ezzel a motorral is.Alig eszik,jól megy,fiatalos kívül-belül.Fantasztikus autók az e46-osok!
2020. aug. 21. 09:07
 45/45 anonim ***** válasza:
73%
Corsa legalább fiatalabb és nem egy műmájer benyomást ad első ránézésre mint egy tipikus fiatal srácok álltal imádott 20 éves BMW
2020. okt. 5. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!