Lányok gáz szerintetek? Opel Corsa Opc line vagy inkább egy 20 éves BMW?
Figyelt kérdés
Most sikerült annyi pénzt osszesporolnom hogy tudjak venni egy autót másfél millió körül. 21 éves egyetemista vagyok, szóval fontos hogy alacsony legyen a költsége. Kisebb kirándulásokhoz használnám főleg haverokkal, lányokkal. Ezért néztem ki egy Corsa Opc line-t. Meg amúgy nagyon tetszik is. Sportos, fiatalos az egész autó. Ilyenről van szó, csak a felni is ezüst lenne [link] Ésszerű döntés lenne szerintem . De mégiscsak ott van hogy csak egy Opel. Ennyiből tudnék egy e46-ot is venni. És az mégiscsak BMW. Az a menő, arra "ugranak"a lanyok .Semmiképp sem szeretném hogy valaki lenezzen vagy ilyesmi hogy kis Corsam van. Mi a véleményetek? Előre is köszönöm,2020. júl. 30. 00:22
31/45 anonim válasza:
Egyébként most is te álltál belém... Csak mert a hisztidben majdnem azt sugalod, hogy fordítva. Amúgy lerendezhetjük másképp is ha van vér a kukidba!!!
32/45 anonim válasza:
Lupi, ennyire nem sikerül pasit találnod magadnak, hogy a gyiken könyörögsz farkakért? 🤣😂
33/45 anonim válasza:
A neved nem mered kiírni te kis csicska. Anyukád könyörgött mikor meglátogattuk.
34/45 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszolt annak köszi! Valószínűleg várok még fél-1 évet és akkor meglatom majd mi lesz. De valószínűleg inkább maradok az Opelnel, max Astra lesz belőle.
2020. júl. 30. 23:54
35/45 anonim válasza:
Lupi-Lupi....
tekintve, hogy nagy eséllyel idősebb vagyok anyukádnál, nem tudom mit vársz anyámtól 🤣
De nagyon cuki vagy, hogy puffogsz, a férjem és én szeretjük az ilyen kisfiúkat helyretenni az ágyban. 😘
36/45 anonim válasza:
Á szóval egy vénasszony az autóknál langyi zsidesz férjjel. Gondoltam, hogy mentális zavarokkal küzdesz. Ki se tud elégíteni, hogy mást is bevesztek mi? Undi.
38/45 Ismeretlen600 válasza:
Nekem egy suzukim van azt is sokan lenézik.bár nem értem miért, és még is van barátnőm. Olyan lányokkal nem szabad foglalkozni aki az autód miatt lenéz
39/45 anonim válasza:
Nekem volt Bmw-m. Egy újabb kombi passattal jobban megnéznek. Szóval nem számít az autó, csak a “Gold Diggereknél”.
40/45 anonim válasza:
Akik azt írják h. egy misiből találsz jó állapotú e46-ot az el van tévedve...
A legtöbb egy roncs ennyiért.
Az enyém 2003-as 316-os,10 éve megvan.120 000 km-es,garázsos.Évente 5000 km körül megyek csak vele.Örömautónak van tartva.Nem adnám oda 2.5 misi alatt senkinek.
Ha neked autó kell a csajozáshoz elég béna vagy.Nekem azért van e46-om mert a legjobb autók a világon!Ez az autó egy legenda.Mikor nem volt autóm ugyanúgy be tudtam csajozni.A nőket nem igazán érdeklik a kocsik elárulom.Legyen tiszta az autód,és ne legyen egérkamion.Kábé ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!