Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok gáz szerintetek? Opel...

Lányok gáz szerintetek? Opel Corsa Opc line vagy inkább egy 20 éves BMW?

Figyelt kérdés
Most sikerült annyi pénzt osszesporolnom hogy tudjak venni egy autót másfél millió körül. 21 éves egyetemista vagyok, szóval fontos hogy alacsony legyen a költsége. Kisebb kirándulásokhoz használnám főleg haverokkal, lányokkal. Ezért néztem ki egy Corsa Opc line-t. Meg amúgy nagyon tetszik is. Sportos, fiatalos az egész autó. Ilyenről van szó, csak a felni is ezüst lenne [link] Ésszerű döntés lenne szerintem . De mégiscsak ott van hogy csak egy Opel. Ennyiből tudnék egy e46-ot is venni. És az mégiscsak BMW. Az a menő, arra "ugranak"a lanyok .Semmiképp sem szeretném hogy valaki lenezzen vagy ilyesmi hogy kis Corsam van. Mi a véleményetek? Előre is köszönöm,

2020. júl. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 1/45 anonim válasza:
81%
Őszintén? Szerintem a lányok nagy része nem a kocsid miatt akar járni veled és leszarják hogy milyen autód van.
2020. júl. 30. 00:33
 2/45 anonim ***** válasza:
89%
Vegyél olyat, amit meg tudsz fizetni, benzint is, biztosítást, karbantartást, műszaki vizsgát is hozzá; és akkor azok között ott válogass, hogy a lehetőségeid közül amelyik a legjobban tetszik, azt vedd meg.
2020. júl. 30. 00:37
 3/45 anonim ***** válasza:
59%
Corsa.
2020. júl. 30. 00:37
 4/45 anonim válasza:
69%

Istenem...A lányok normális fiúkat keresnek, nem olyanokat akiknek BMW-jük van..(és ha már itt tartunk nem is olyanokat akik azt gondolják, hogy jobbak lesznek attól ha menőbb az autójuk). Szerintem ne ez alapján válassz autót magadnak, és valahogy próbáld meg ezt a nőzés témát is más oldalról nézni.

Nem valószínű, hogy az adott csajszit az fogja eltántorítani, hogy egy Opeled van(ha mégis, akkor örülj neki, hogy így történt). Egyébként az Opel sem egy lenézett márka, és nemtudom, a baráti körömből kiindulva a lányok 80% kb annyit fog rá reagálni, hogy "húú de szép ezüst"(bocsánat az általánosításért). Ha meg ért valamennyit az autókhoz, akkor pontosan tudni fogja, hogy miért nem egy 20 éves menő pénznyelőgépet vettél.De egyébként komolyan nem értem, hogy miért gondolod, hogy ez ennyire mérvadó. Akik komolyabban akarnak közeledni feléd azokat úgyis Te fogod érdekelni, nem a kocsid. Akik meg csak egyéjszakás kalandokat akarnak, azoknak szintén teljesen mindegy, hogy milyen az autód. Az egyetlen nőtípus akinél ez fontos, az a "jólházasodniakaró", de egyrészt szerintem az ilyeneket kerüld el inkább, másrészt attól, hogy az van az autódra írva, hogy BMW nem fog többe kerülni mint a Corsa, szóval ha úgytetszik csak szemfényvesztés az egész.

2020. júl. 30. 01:09
 5/45 anonim ***** válasza:
38%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..

Most ezeket a lányokos kérdéseket fogod spammelni?

2020. júl. 30. 02:23
 6/45 anonim ***** válasza:
29%

Ez inkább felnőtt párkapcsolatok kategória.

Igen, a nőknek számíthat milyen a kocsid, de egy erős önbizalom sokkal fontosabb.

Ennyi pénzért vedd azt amiben jól érzed magad és fenn tudod tartani, így önbizalmad van, és ne azt ami állítólag menő.

2020. júl. 30. 05:38
 7/45 D. Brasco ***** válasza:
18%
Csakis a bmw.....attol nedvesedik igazan a lanyok bugyija.....
2020. júl. 30. 06:30
 8/45 anonim ***** válasza:
37%
A lekotlott fosdízel gtk cigány BMW,az aztán a menő
2020. júl. 30. 06:45
 9/45 anonim ***** válasza:
90%

Mai napig nincsen saját autóm, mégis menyasszonyom van, és 4 éve élünk együtt ;)

De ha normális választ várnál, akkor inkább a Corsa, mint egy E46.

2020. júl. 30. 06:51
 10/45 anonim ***** válasza:
7%
Bizonyára csak lányok válaszoltak! 🤣🤣🤣 Amúgy ha a kocsid miatt akad rád a lány nem biztos, hogy boldog leszel vele... Viszont esélyes, hogy elszalasztod miatta az igazit. Én amúgy tuti a bömöst venném, az opel majdnem szuzuki. Van is közös kocsijuk. De alternatívaként vizsgáld meg a Toyotákat. Avensisem van, 2.2D-cat 177ló 400nm. Mindettőt berakja a sarokba 110-180ig 5.be olyat tol a 400nm,hogy a mutató ugyanolyan tempóba megy mint 100 alatt. Itt felveri a kúpot minden friccnek 3000cm3ig. Az x5 3000 csúnyán elmarad. 356E van benne és pl. A futómű még gyári alatta. Oltári kocsi, imádom és 16 éve egy tündérszéppel élek... Talán van összefüggés😉👍
2020. júl. 30. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!