Lányok gáz szerintetek? Opel Corsa Opc line vagy inkább egy 20 éves BMW?
Istenem...A lányok normális fiúkat keresnek, nem olyanokat akiknek BMW-jük van..(és ha már itt tartunk nem is olyanokat akik azt gondolják, hogy jobbak lesznek attól ha menőbb az autójuk). Szerintem ne ez alapján válassz autót magadnak, és valahogy próbáld meg ezt a nőzés témát is más oldalról nézni.
Nem valószínű, hogy az adott csajszit az fogja eltántorítani, hogy egy Opeled van(ha mégis, akkor örülj neki, hogy így történt). Egyébként az Opel sem egy lenézett márka, és nemtudom, a baráti körömből kiindulva a lányok 80% kb annyit fog rá reagálni, hogy "húú de szép ezüst"(bocsánat az általánosításért). Ha meg ért valamennyit az autókhoz, akkor pontosan tudni fogja, hogy miért nem egy 20 éves menő pénznyelőgépet vettél.De egyébként komolyan nem értem, hogy miért gondolod, hogy ez ennyire mérvadó. Akik komolyabban akarnak közeledni feléd azokat úgyis Te fogod érdekelni, nem a kocsid. Akik meg csak egyéjszakás kalandokat akarnak, azoknak szintén teljesen mindegy, hogy milyen az autód. Az egyetlen nőtípus akinél ez fontos, az a "jólházasodniakaró", de egyrészt szerintem az ilyeneket kerüld el inkább, másrészt attól, hogy az van az autódra írva, hogy BMW nem fog többe kerülni mint a Corsa, szóval ha úgytetszik csak szemfényvesztés az egész.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Most ezeket a lányokos kérdéseket fogod spammelni?
Ez inkább felnőtt párkapcsolatok kategória.
Igen, a nőknek számíthat milyen a kocsid, de egy erős önbizalom sokkal fontosabb.
Ennyi pénzért vedd azt amiben jól érzed magad és fenn tudod tartani, így önbizalmad van, és ne azt ami állítólag menő.
Mai napig nincsen saját autóm, mégis menyasszonyom van, és 4 éve élünk együtt ;)
De ha normális választ várnál, akkor inkább a Corsa, mint egy E46.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!