Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok gáz szerintetek? Opel...

Lányok gáz szerintetek? Opel Corsa Opc line vagy inkább egy 20 éves BMW?

Figyelt kérdés
Most sikerült annyi pénzt osszesporolnom hogy tudjak venni egy autót másfél millió körül. 21 éves egyetemista vagyok, szóval fontos hogy alacsony legyen a költsége. Kisebb kirándulásokhoz használnám főleg haverokkal, lányokkal. Ezért néztem ki egy Corsa Opc line-t. Meg amúgy nagyon tetszik is. Sportos, fiatalos az egész autó. Ilyenről van szó, csak a felni is ezüst lenne [link] Ésszerű döntés lenne szerintem . De mégiscsak ott van hogy csak egy Opel. Ennyiből tudnék egy e46-ot is venni. És az mégiscsak BMW. Az a menő, arra "ugranak"a lanyok .Semmiképp sem szeretném hogy valaki lenezzen vagy ilyesmi hogy kis Corsam van. Mi a véleményetek? Előre is köszönöm,

2020. júl. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
85%
Toyota legrosszabb motorja amit valaha létrehozott, de dicsérd nyugodtan :D :D
2020. júl. 30. 07:42
 12/45 anonim ***** válasza:
0%
A világ legtartósabb és a legtöbb darabszámban eladott kocsijait is a Toyota gyártotta, csak nézz utána.
2020. júl. 30. 07:45
 13/45 anonim ***** válasza:
0%
Igen, gáz vagy.
2020. júl. 30. 07:48
 14/45 anonim ***** válasza:
0%
Csak a barmoknál megy tönkre. Olyanról beszélsz amiről hallottál valahol ldiótáktól. 10 éve voltak hibái de azokat javították gyerekbetegség. Akár csak a wv-knél itt is a csúcsok mentek tönkre, de ez ma már nem téma, ami beszart azt vagy bontották vagy javították. Mint írtam 360E körül van az enyém és még sok másé akikről tudok fb fórumokon és ha szereted ha tol az ülés veszettül akkor ebben az árba nincs jobb alternatíva.
2020. júl. 30. 07:54
 15/45 anonim ***** válasza:
Jó, ebbe bele se szólok, mert látszik, elvakult fanatikus vagy, de attól a tényeken még nem változtat, hogy egy elbaltázott konstrukció, és az sem véáltoztatja meg, hogy más modellekből eladott rengeteget.
2020. júl. 30. 08:00
 16/45 anonim ***** válasza:
8%
Mi van benne elbaltázva? 850 forintba került a 4 porlasztó cserével együtt. Ez vétel után szinte az összes példánynál kijött. Persze a parasztok hisztiztek emiatt és eladták. Aki nem, annak még mindig megy és semmi baja. Sajnos a rossz híre megmaradt
2020. júl. 30. 08:28
 17/45 anonim ***** válasza:
79%
Valaki árulja már el nekem, hogy egy lerúgott, foskazán, ócskavas BMW mi a gyásztól lenne menő? Egy vadonatúj gyönyörűség, 0 km-rel a gyárból az rendben van, hogy jól mutat és van presztízse. De egy 20 éves fosnak? Én nem értem.
2020. júl. 30. 08:32
 18/45 anonim ***** válasza:
A jó kis részecskeszűrő gondok, a hengerfejbe belepréselődő hengerfejtömítés, remek konstrukció. Egyszer kell csak megbontani, de akkor esélyes hogy utána összerakva nem lesz.
2020. júl. 30. 08:39
 19/45 anonim ***** válasza:
65%

Ha te olyan ribikre hajtasz, akik az autó miatt fognak lecidázni, akkor csak a BMW, fekete, E46, szedán, legkisebb motorral.

Az ilyenek buták és primitívek. Nem fogják érteni, hogy miért menő az OPC line. Egyáltalán az? Ő a logo-t látja, meg a proli értékrend szerint vele párosított státuszt. Semmi többet.

2020. júl. 30. 08:44
 20/45 D. Brasco ***** válasza:

Az van benne elbaltázva,hogy annak hugy 2.2-es toyota motornak éppen csak MINDEN baja van.

Ha te annyival megúsztad idaig,higy 4 porlasztot csereltel benne,akkor vagy nagyon kivetelesen szerencsés vagy,vagy hazudsz.

2020. júl. 30. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!