Miért nem szabályozzák a használtautó autóvásárlás feltételeit?
“Ez a szerencsétlen vagy ül anyuka hitelezett dácsialogenjének utasülésén, és életében nem ült egy rendes autóban.
vagy ez ugyanaz a hülye nő aki párnapja itt mantrázta 3 külön feltett kérdésben hogy miért nem csökkentik az autóforgalmat azzal hogy aki messzebbről megy moziba, meg boltba annak drágább legyen minden.“
Vagy pedig egy olyan valaki, akinek a lábtörlője nem lehetnél, és tanult emberként munkájából kifolyólag van annyi ideje, hogy feltegyen naponta néhány filozófiai kérdést és jót röhögjön a válaszokon, meg azon ahogy szerencsétlen birkák kapálózva próbálják mocskolni meg leminősíteni, miközben ő tisztában van vele, hogy mindegyik válaszolónál magasabb szinten van minden téren :D
Amúgy van NORMÁLIS autóm, amelyik nem egy 20-on éves szakadt sz.r, hanem egy majdnem új német prémium. Valahogy nem érzek késztetést arra, hogy lefingott múltszázadbeli autókat vegyek, és találkozni sem szívesen találkozok velük az utakon.
40# nem jött be a “poén”. Bár nem rossz ötlet a felvetés, mégha viccnek szántad sem. Elvégre így nem biztosítok táptalajt a csökkentett értelmi szinten levőknek, nem kell egyenként töröltetni :D
Habár eddig 2 nagyon sötét valakit töröltettem csak, a többieken elszórakozok úgy ahogy, bár kezd monotonná válni a szitu.
Közbe kitaláltam egy jobbat! Elegendő, ha a listámból törlöm, onnantól meg bohóckodhattok saját szórakozásotokra :D
Még szerencsédre épp nem töröltem, így még erre jött értesítés.
Akkor nem olvastad végig rendesen, mert rájöhettél volna, hogy nagyrészt trollkodás, annyi valóságalapja van, hogy szutykokat nem engednék forgalomba.
Meg az is igaz, hogy én k.va kemény vagyok, és teli vagyok pínzzel. A többi trollkodás xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!