Miért mondják sokan azt, hogy "én mindig félig tankolok"?
Figyelt kérdés
Nem értem. csomó ismerősömnél olvasom, hogy (Feri tegnap lefotózta a műszerfalát, mittudomén, hogy miért) és írják csomóan, hogy áááj more mindjárt pirosba ér, meg h magas az alapjárat, meg ilyenek mag olyanok.
És írja, hogy áá úgyis félig kapja.
És nem csak ő. Rengetegen ismerősök, nem ismerősök mondják írják, hogy ő csak flig szokott tankolni.
MINEK??? Mi a francér' tankol félig? Hát azért van, hogy telerakjuk. Vagyis addig amíg nem kattan a töltőpisztoly.
Valaki magyarázza már el nekem kérlek titeket, mert nem értem :/ :D
Ha én elmegyek tankolni, akkor azért megyek, mert minnyá' kifogy és feltankolom. Ceruzából is csak egy felet vesz? Az rövidebb, feleaddig bírja
2020. júl. 25. 17:25
11/16 anonim válasza:
Kérdező, te kezdted az 5. válaszban az érdekesezést. Én csak válaszoltam rá.
12/16 A kérdező kommentje:
Öhhhm. igen és? Érdekesnek találom. Vagy nem ezt jelenti? Már téged sem értelek.
2020. júl. 25. 18:57
14/16 anonim válasza:
Össze ne vesszetek már egy fél tank benzinen! :)
15/16 A kérdező kommentje:
14:. nem veszünk össze nyugi. Csak érdekel. :)
2020. júl. 25. 21:11
16/16 anonim válasza:
Én csak azt nem értem kinek mi köze hozzá, hogy a másik mennyit tankol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!