Miért mondják sokan azt, hogy "én mindig félig tankolok"?
Nem értem. csomó ismerősömnél olvasom, hogy (Feri tegnap lefotózta a műszerfalát, mittudomén, hogy miért) és írják csomóan, hogy áááj more mindjárt pirosba ér, meg h magas az alapjárat, meg ilyenek mag olyanok.
És írja, hogy áá úgyis félig kapja.
És nem csak ő. Rengetegen ismerősök, nem ismerősök mondják írják, hogy ő csak flig szokott tankolni.
MINEK??? Mi a francér' tankol félig? Hát azért van, hogy telerakjuk. Vagyis addig amíg nem kattan a töltőpisztoly.
Valaki magyarázza már el nekem kérlek titeket, mert nem értem :/ :D
Ha én elmegyek tankolni, akkor azért megyek, mert minnyá' kifogy és feltankolom. Ceruzából is csak egy felet vesz? Az rövidebb, feleaddig bírja
Mert pillanatnyilag több pénze marad meg, és még azt is elmondhatja magáról, hogy ő nem 2ezerért tankol.
Én is inkább mindig tele tankolom és kész, le van tudva 3-4 hétig, utána nem kell azt figyelgetni, hogy mikor fogy ki. Úgy is ugyanannyi üzemanyagot kell beletankolni, csak 2 alkalomra osztva.
Annyi, hogy praktikussági okokból mondanám, hogy jobb ha csak félig tankol az ember. Annyival könnyebb az autó (kevesebbet fogyaszt), illetve ha ellopják vagy bármi baj történik a kocsival, akkor nem telitankkal lopják el.
Mert ennyi pénze van csak.
Vagy így próbál spórolni.
Nekem egy ismerősöm mondta egyszer, hogy azért tankol mindig keveset, mert ha teli a tank, akkor nem bír leállni, jön megy, intézi a dolgait stb. Ha tudja, hogy üres a tank, akkor inkább telefonon lerendezi azokat a dolgokat, amiket úgy is lehet.
Érdekes?
Van aki ilyen nyughatatlan természet, nem bír megmaradni egy helyen. Szerintem csak annyira érdekes, mint valaki aki még Simson-t használ a mai világban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!