Miért írják ki sokan közösségi oldalakra, hogy Egyetemen végeztek?
Azt hiszik, hogy az egyetem az ilyen elit hely, amit mindenkinek el KELL végezni, meg az +20%-ot nyom a profilon, hogy mennyire vagy okos és szuper ember. Xd
Amúgy igazából nem tudom, csak próbálok a fejükkel gondolkozni. :D Idióták, ne is törődj vele, kérdező!
Mert nagyképű hülyének lenni alkotmányos államplgári jog.
.
Azt hiszi szegény, hogy más is nagyobbnak. okosabbnak látja őt, mint ő a tükörben önmagát.
"Pedig egy debreceni egyetem meg nem is nehez. Majdnem olyan, mint egy kozepiskolas, csak kicsit tobbet kell szenvedni"
Na ezt merd egy gyógyszerészhallgató, pláne egy orvostanhallgató szemébe mondani!
Egyik ismerősöm is kiírta, hogy x egyetemre jár, y szakra. Soha nem járt oda, mert fel sem vennék olyan butus szegény. Gondolom így próbál "menőzni", látja másoknál, aztán nehogy már ő kimaradjon valamiből. Egyszer már mondtam neki, hogy nagyon gáz hazudozni ilyesmit, valahol dühít is, mert én viszont tényleg elvégeztem azt a szakot. Keményen megküzdöttem a diplomámért, neki fogalma sincs róla hány éjszakát tanultam át és mennyit foglalkoztam a szakdogámmal meg az államvizsgára készüléssel. Hiába mondanám neki többször, úgysem fogja fel szóóval...
Én már elengedtem. Majd egyszer talán felfogján ezek az emberek, milyen ciki, amit csinálnak.
Szerintem így próbálnak okosabbak látszani.
Ennél már csak az gázabb amikor azt írják az iskolához hogy "az élet" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!