Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért írják ki sokan közösségi...

Miért írják ki sokan közösségi oldalakra, hogy Egyetemen végeztek?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azokat a személyeket, akik egyébként sohasem jártak még csak le sem érettségiztek. Rápillant az ember a profiljára és látja, hogy a megosztásainál írni sem tud. Ismerőseim között is vannak ilyenek, akikről tudom hogy még érettségijük sincs és kiírja, hogy tanulmányok: Debreceni Egyetem :) Elég sok ilyen profilt láttam, mit éreznek ilyenkor ezek az emberek?

#felsőoktatás, hazugság
2020. júl. 20. 20:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Mivel nem ellenőrizhető, mindenki azt hazudik, amit akar: A kudarcos emberek így "végeznek" el iskolákat.
2020. júl. 20. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Azt hiszik, hogy az egyetem az ilyen elit hely, amit mindenkinek el KELL végezni, meg az +20%-ot nyom a profilon, hogy mennyire vagy okos és szuper ember. Xd

Amúgy igazából nem tudom, csak próbálok a fejükkel gondolkozni. :D Idióták, ne is törődj vele, kérdező!

2020. júl. 20. 20:33
 3/13 anonim ***** válasza:
25%

Mert nagyképű hülyének lenni alkotmányos államplgári jog.

.

Azt hiszi szegény, hogy más is nagyobbnak. okosabbnak látja őt, mint ő a tükörben önmagát.

2020. júl. 20. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
12%
Pedig egy debreceni egyetem meg nem is nehez. Majdnem olyan, mint egy kozepiskolas, csak kicsit tobbet kell szenvedni. Bar lehet, hogy a miskolcival keverem, de az egyikben nagyon kritikan aluli az oktatas.
2020. júl. 20. 20:45
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Lehet véletlenül írták be, vagy elkezdték aztán nem fejezték be.
2020. júl. 20. 20:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig egy debreceni egyetem meg nem is nehez. Majdnem olyan, mint egy kozepiskolas, csak kicsit tobbet kell szenvedni"

Na ezt merd egy gyógyszerészhallgató, pláne egy orvostanhallgató szemébe mondani!

2020. júl. 20. 20:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nem zavar, csak egyre többet látom olyan embereknél kiírva, akiknek elég ránézni az adatlapjukra és lerí róluk, hogy milyen kulturális háttérrel rendelkeznek. Boykafélék és társaik. Szerintem elég gáz, meg valahol vicces is. :D
2020. júl. 20. 21:04
 8/13 anonim ***** válasza:
61%

Egyik ismerősöm is kiírta, hogy x egyetemre jár, y szakra. Soha nem járt oda, mert fel sem vennék olyan butus szegény. Gondolom így próbál "menőzni", látja másoknál, aztán nehogy már ő kimaradjon valamiből. Egyszer már mondtam neki, hogy nagyon gáz hazudozni ilyesmit, valahol dühít is, mert én viszont tényleg elvégeztem azt a szakot. Keményen megküzdöttem a diplomámért, neki fogalma sincs róla hány éjszakát tanultam át és mennyit foglalkoztam a szakdogámmal meg az államvizsgára készüléssel. Hiába mondanám neki többször, úgysem fogja fel szóóval...

Én már elengedtem. Majd egyszer talán felfogján ezek az emberek, milyen ciki, amit csinálnak.

2020. júl. 20. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Mondjuk írni te sem nagyon tudsz.
2020. júl. 20. 21:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így próbálnak okosabbak látszani.

Ennél már csak az gázabb amikor azt írják az iskolához hogy "az élet" :)

2020. júl. 20. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!