Karosszéria lakatoláshoz, foltozáshoz honnan vásároljátok az 1mm-es vaslemezt?
Figyelt kérdés
Honnan szerzitek be a foltnak valót?2020. júl. 21. 21:46
1/6 A kérdező kommentje:
Számít az valamit, hogy hidegen hengerelt vagy melegen hengerelet a lemez?
2020. júl. 21. 21:46
2/6 anonim válasza:
Szerintem 1 millisből nincs melegen hengerelt. Én hidegen hengerelt finomlemezt szoktam venni, vagy bontott autók tetőlemezeit, furgonok oldalfalait használom fel.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem. Kösz.
2020. júl. 21. 22:33
4/6 anonim válasza:
Súgom halkan, hogy 0,8 -as kell. És simán lehet kapni táblában a vas-műszakiban.
De végzettség, tapasztalat és felszerelés nélkül esélytelen vagy szépen normálisan foltozni.
Üdv egy karosszériás.
5/6 anonim válasza:
Ha már lepontoztál, akkor súgás helyett én csak úgy mondom, hogy fenéklemezhez 1 mm vagy akár vastagabb lemezt szoktak használni, a 0,8-as olyan helyekre való, ahol formára kell kalapálni.
6/6 anonim válasza:
A vasgyűjtő vastelepen szoktam válogatni gyártásból visszamaradt lemezeket. Minden van, inox, acél, alu, horganyzott, bontott salgó például és olcsó. Most is ebből lakatolom a küszöböt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!