Opel Astra G vásárlás?
Körülbelül mennyiről indul a vásárlásra érdemes kategória? 200 ezertől 1,5 millióig eléggé nagy a szórás.
1,4, vagy 1,6 benzines a tartósabb, megbízhatóbb motor?
Mire érdemes figyelni? Esetleges típushibák? Tényleg annyira alacsony a fenntartása, mint amennyire közkedvelt?
Az 1.8-as sem száguldozosó, az minimum egy 2.2 bertone vagy egy 3.6 v6 opc
1.4 kevés ehhez az autóhoz, volt olyanom is!
de ha nem hisztek nekem, szobtok utána :)
"Ráadásul az 1.8 nem eszik többet az 1.4-nél de lehet haladni vele."
Nem is értem honnan veszitek ezeket. Kitaláljátok? Több(száz)ezren használnak csak Magyarországon 1.4-es Astrát, meg 1.3-as Swiftet, mégis haladnak vele. A fogyasztásról pedig: rendben, akkor tankoljunk egy 1.8-as és egy 1.4-es kocsiba is 5 ezer forintért, megnézem melyikkel jutsz tovább. :)
Az 1.4 kevesebbet fogyaszt.
Amúgy az igazat megvallva egyet nem értek. Eddig nem nagyon szólaltam ellene, de akkor megteszem.
Opel Astra G kérdést tettem fel. 1,4, vagy 1,6 motor volt a kérdés, mert ezek a legelterjedtebbek. Nem érdekel ki hogy nyomja az 1,8-al mert NEM ez volt a kérdés.
Erre az első retardált benyögi, hogy vegyek Volvo S40-et, a második csak kezdi hagyja az 1,8-ast, amit eszem ágában nem vennék soha az életben, nem érdekel hogy száguldozik vele, a harmadik elkezdi ezt a Pistike szerel csatornát, amit telibehányok, annyira nem érdekel.
Egyedül a kérdésemre nem válaszolt még szinte senki, egy-két kivétellel. MENNYIÉRT lehet legolcsóbban NORMÁLISAT találni kb?
Elég az 1,4, vagy 1,6 legyen?
Melyik a jobb a KETTŐ közül??? Nem az 1,8, nem a 2,0, nem az 1,7 dízel, hanem a fent említett KETTŐ közül.
Hogyan könyörögjek, hogy a továbbiakban ne hozzátok fel a Pistit meg a tököm tudja kit, meg az S40-et, meg az 1,8-at. Ezeket a válaszolókat, ha nagyon szépen tisztelettel megkérem, akkor abbahagynák a felesleges győzködést ezzel meg azzal a motorral?
Akkor vedd meg amelyiket akarod.
300 ezerért veszel egyet azt cső.
Még ha 1 milláért veszel sem garancia hogy nem fosik szét alattad.
Ha olyat akarsz, akkor újat veszel
Képzeld, húgomnak adtam az én 1.4-es corsámat (még mielőtt belém kötnél ugyanaz az 1.4 ami a te astrádban lesz) , és 120.000 után szétfosott alatta a vezérműszíj vagy lánc ,vagy mi az isten, holott az én apámnak 260.000 alatt sem kellett cserélnie.
Tehát lutri lányom,lutri!!!
1.6 jobb egy kicsit, de még mindig nem olyan ,mint egy 2.2-es bertone
-putty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!