Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G vásárlás?

Opel Astra G vásárlás?

Figyelt kérdés

Körülbelül mennyiről indul a vásárlásra érdemes kategória? 200 ezertől 1,5 millióig eléggé nagy a szórás.

1,4, vagy 1,6 benzines a tartósabb, megbízhatóbb motor?

Mire érdemes figyelni? Esetleges típushibák? Tényleg annyira alacsony a fenntartása, mint amennyire közkedvelt?

2020. júl. 19. 20:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Az 1.8-as sem száguldozosó, az minimum egy 2.2 bertone vagy egy 3.6 v6 opc

1.4 kevés ehhez az autóhoz, volt olyanom is!

de ha nem hisztek nekem, szobtok utána :)

2020. júl. 20. 07:14
 12/29 anonim ***** válasza:
63%
Ráadásul az 1.8 nem eszik többet az 1.4-nél de lehet haladni vele.
2020. júl. 20. 07:21
 13/29 A kérdező kommentje:
Ok, de 1,8 nem nagyon szaladgál belőle az utakon. Épp ezért nem drágább hozzá az alkatrész?
2020. júl. 20. 07:23
 14/29 anonim ***** válasza:
75%
nem
2020. júl. 20. 07:34
 15/29 anonim ***** válasza:
28%
szaladgál, csak legfeljebb nem láttál te még.
2020. júl. 20. 07:34
 16/29 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
71%

"Ráadásul az 1.8 nem eszik többet az 1.4-nél de lehet haladni vele."

Nem is értem honnan veszitek ezeket. Kitaláljátok? Több(száz)ezren használnak csak Magyarországon 1.4-es Astrát, meg 1.3-as Swiftet, mégis haladnak vele. A fogyasztásról pedig: rendben, akkor tankoljunk egy 1.8-as és egy 1.4-es kocsiba is 5 ezer forintért, megnézem melyikkel jutsz tovább. :)

Az 1.4 kevesebbet fogyaszt.

2020. júl. 20. 10:11
 17/29 A kérdező kommentje:

Amúgy az igazat megvallva egyet nem értek. Eddig nem nagyon szólaltam ellene, de akkor megteszem.

Opel Astra G kérdést tettem fel. 1,4, vagy 1,6 motor volt a kérdés, mert ezek a legelterjedtebbek. Nem érdekel ki hogy nyomja az 1,8-al mert NEM ez volt a kérdés.

Erre az első retardált benyögi, hogy vegyek Volvo S40-et, a második csak kezdi hagyja az 1,8-ast, amit eszem ágában nem vennék soha az életben, nem érdekel hogy száguldozik vele, a harmadik elkezdi ezt a Pistike szerel csatornát, amit telibehányok, annyira nem érdekel.

Egyedül a kérdésemre nem válaszolt még szinte senki, egy-két kivétellel. MENNYIÉRT lehet legolcsóbban NORMÁLISAT találni kb?

Elég az 1,4, vagy 1,6 legyen?

Melyik a jobb a KETTŐ közül??? Nem az 1,8, nem a 2,0, nem az 1,7 dízel, hanem a fent említett KETTŐ közül.

Hogyan könyörögjek, hogy a továbbiakban ne hozzátok fel a Pistit meg a tököm tudja kit, meg az S40-et, meg az 1,8-at. Ezeket a válaszolókat, ha nagyon szépen tisztelettel megkérem, akkor abbahagynák a felesleges győzködést ezzel meg azzal a motorral?

2020. júl. 20. 12:12
 18/29 anonim ***** válasza:
28%

Akkor vedd meg amelyiket akarod.

300 ezerért veszel egyet azt cső.

Még ha 1 milláért veszel sem garancia hogy nem fosik szét alattad.

Ha olyat akarsz, akkor újat veszel

2020. júl. 20. 12:32
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld, húgomnak adtam az én 1.4-es corsámat (még mielőtt belém kötnél ugyanaz az 1.4 ami a te astrádban lesz) , és 120.000 után szétfosott alatta a vezérműszíj vagy lánc ,vagy mi az isten, holott az én apámnak 260.000 alatt sem kellett cserélnie.

Tehát lutri lányom,lutri!!!

2020. júl. 20. 12:33
 20/29 anonim ***** válasza:
28%

1.6 jobb egy kicsit, de még mindig nem olyan ,mint egy 2.2-es bertone

-putty

2020. júl. 20. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.