Elérhetőbb árú autó, ami lehagyja az utakon lévő autók 90%-át?
> "audi tt rs-ről mi a véleményed?"
Jelenleg kívül esik a büdzsén, nekem csak az alap TT van (automata Quattro), úgyhogy amit elmondanék, az közös vonás lenne.
A leglényegesebb talán hogy a belső valami páratlanul szép és fejlett, stabilitás mint a beton (toltam már le vele 1-2 durva kanyart, a menetstabilizátor azonnal és precízen kapcsol, kvázi lehetetlen kifarolni vele), még az alapmodell is 5.3 sec alatt van százon 370 Nm nyomatékkal, az S és az RS pedig erre dob még rá.
Amit nem tudok megunni, hogy váltásnál durrog (automata), de úgy rendesen, alagutakban kötelező a lehúzott ablak. Viszont ez egy nagyon más világ mint a Mustang vagy a Dodge (azt leszámítva, hogy kb. ugyanúgy gyorsul), itt minden a technológiáról és a könnyű de kecses mozgásról szól.
Nekem csak a harmadik generáció tetszik belőle.
Sok dolog van, ami hiányzik egy korrekt ajánlathoz...
-Mennyiért? 5 misi? 10? Esetleg csak 2?
-Új, vagy használt? Ha használt, akkor mennyire lehet régi?
-Mennyire fontos a megbízhatóság?
Már mondták a Mustangot, ugyanez a Camaro, Charger, Challenger, stb.
A TT szintén jó, de azért azt amíg nem TTRS, addig egy erősebb dízel prémium is meg tudja fingatni gyorsulásban, abból meg azért van itthon is elég sok.
BMW E90 / E92 M3 lehet már elérhető áron, az lép is, és kanyarban sem esik le az útról. Ugyanígy Audi RS4 is lehet, de ezeknél a régi német sportverdáknál a fenntartás elég kemény tud lenni.
Ha nem tudsz főzni, vehetsz akármilyen fazekat...
A kérdés stílusából ítélve szép útmenti fejfád lesz. Remélhetőleg senkit nem rántasz magaddal (vétlen gyalogos, ártatlan szembejövő).
A kérdés feltevéséért már küldenélek is pszichológiai alkalmassági vizsgálatra.
#16 igen, kifejezetten imádom, amikor a forgalomban csak azért, mert egy régi sportos BMW-t vezetek, minden hülyegyerek a Focus ST-vel meg egyéb budget apuautóival nyomul mellettem ezerrel, én meg csak szeretnék nyugodtan hazaérni, de látom az arcukon hogy ők itt most egy halálos iramban rész jelenetét látják a szituációban :D
Szóval igen, a forgalom nagy részét még egy 1.3-as Swifttel is lenyomod. Mert a normális ember nem versenyez a piros lámpától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!