Elérhetőbb árú autó, ami lehagyja az utakon lévő autók 90%-át?
#2 voltam,
Egyébként teljesen egyet tudok érteni a többi válasszal, a Mustang messze az egyik legjobb ár/értékű autó azért a teljesítményért és megjelenésért, amit nyújt.
Ami szerintem viszont a kompromisszum egy Mustang esetén, az a borzalmasan primitív belső (videókazetta-lejátszó-szintű műanyaggombok egymás hegyén), illetve a nagyon együgyű kezelés. Cserébe rendesen megy és lehet vele driftelni ha tudsz.
Majdnem vettem egy ilyet, de végül az mk3 TT lett (teljesen más életérzés a kettő amúgy, mindkettőt próbáltam).
Hasonló árkategória mint a Mustang és egyébként szinte minden másban is ugyanaz, úgyhogy ilyen alapon amelyik tetszik. :)
Amerikai sportautók közepes áron (5+ millió körül) szinte mind: nagy motor, nagy fogyasztás, nagy hang, hátsókerék, könnye(bbe)n megy az árokba, európai autókhoz képest primitívebb belső. Szervizelése nehezebb LEHET, mert az amerikai sportautók nem annyira elterjedtek errefelé.
Mustangot itt Pécsen 2-3 naponta látok egyet, bár ugyanaz az 1-2 autó, már megismerjük egymást. :D
#8 A szervizigényt már nem tudom, de önmagában nem különösebben lesz szervizigényesebb egy autó csak azért, mert turbós vagy kompresszoros.
Leginkább a ritkasága miatt lehet szerintem gyérebb az alkatrészellátás és a hozzáértés, de viszonylag korán letettem a Mustangól a TT javára, úgyhogy ezt már annyira én nem tudom, lehet érdemes találni valakit, akinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!