Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezne, hogy ez az autó...

Létezne, hogy ez az autó ennyire keveset fogyasztana?

Figyelt kérdés
Semmi extra, régi Corolla Linea Terra 86 lóerő, 1.3 motor. Többszöri rá tankolásos módszerrel mérve, 6 liternél több eredmény nem jött ki 100 kmként, ez szerintem egy benzineshez képest nagyon jó, s nem is egy könnyű autó azért. Vagy másnál is ennyit eszik? Vegyes használatban van, de többnyire azért rövid szakaszokon megy. A céges 1.6 TDCI Focus is ennyit eszik, a vezetési stílus ugyanaz, dinamikus.
2020. júl. 19. 01:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én 1.6-om 1060kg(neked is kb. ennyi lehet), ami kevésnek számít. Nekem 6,5 szokott lenni az átlag vegyesben, városban 7,5-8, télen stabilan 8 liter.
2020. júl. 19. 01:21
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

6.76 az összesített átlag, magyarul picit óvatosabb használattal minden gond nélkül reális a 6 liter.

2020. júl. 19. 02:14
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Elszámoltad te azt.
2020. júl. 19. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Kis, könnyű benzines. Finoman használva, külvárosban vagy városon kívül simán lehet ennyi.

Az 1.6-os dízelem nekem is fogyaszt nagy átlagban 5,8 körül. Na de ott teljesen mások a körülmények. Eleve 1300 kiló, 160 ló, autópályán ahol lehet tolom 140-nel és a klíma végig bekapcsolva. Ilyen körülmények között a Toyotád is fogyasztana szépen. Az enyém meg szépen csordogálva 4,5 környékén is megelégedne. A gyári országúti fogyasztás persze egy vicc, aszerint 3,6-ot kellene fogyasztania.

2020. júl. 19. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!