Bango gabi kérdése:
2hete vettem egy e60 30d automata kocsit. Ma olyat vetten észre hogy egy kisseb emelkedőn kb negyed gázon 1500-2000es fordulatig (egy nagyobb gáz adásig) remegett rázott az autó. Mi lehet a probléma? Gondolom ennek a váltóhoz van köze!
Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 02:05
1/7 anonim válasza:
Vagy a motor gyengélkedik. Feltöltőnyomás még annyi sincs amennyinek ekkora fordulaton lennie kéne, vagy gázolajat nem kap rendesen. Sík úton nem feltűnő, de így hogy terhelést kap már kevés.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább a motorra gyanakodj, valószínűleg azzal lesz a probléma.
3/7 A kérdező kommentje:
És a fordulatszám is ingadozik ugyan ebben a tartományban kevés egyenletes gáz adásra.
2020. júl. 19. 09:08
4/7 anonim válasza:
Az semmi jót nem jelent. Befecskendező problémára szokott ez utalni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ki kell méretnem a befecskendezőket.
2020. júl. 19. 09:30
6/7 anonim válasza:
Én fogadni mernék hogy a befecskendezés lesz, ezekben a BMW-kben a váltó megy tönkre legutoljára annyira megbízatóak, persze akadnak kivételek.
7/7 anonim válasza:
#6 Régi kérdés, de mi köze egy emelkedőnek a befecskendezéshez...? Csak kérdem, hogy okuljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!