Milyen kocsit vennétek elsőnek? Letudtam idén a jogsit így eljött a kocsi vétel ideje. Ti mit vennétek? összeget egyenlőre nem írok Dízel? Benzin? Márka? Azon belül mit? Váltó automata/manuális? Mennyit szánnátok rá?

Megmondom őszintén nekem ami nagyon tetszik az újabb mondeo 2014 utáni.
Persze most majd jön minek elsőnek ilyen stb..

Nem az számít, hogy hányadik autó, hanem az, hogy mire fogod használni és mekkora keret van rá.
A többi mellékes.

Végülis csak pont a lényeges dolgokat nem írtad le.
Mennyi a keret, milyen használatra kell és milyen elvárások vannak, méret, forma, extrák stb terén.
Én pár éve Golf IV TDI-t vettem első autónak. Két év alatt 140.000 km-t raktam bele problémamentesen

Jól meg akarsz tanulni vezetni?
Úgy, hogy tudd azt is, milyen, amikor a kocsi nem csinál meg helyetted mindent, nem tolerálja és tompítja a vezetési hibáidat, nem sarkall a sok lóerő életveszélyes előzésekre, a futómű agyonprovokált kanyarodásokra?
Amikor a lábadban kell lennie az ABS-nek, a karodban a szervónak? Hogy akkor se sikítva a fejedet fogd a kormány helyett, ha az extrák a jó kocsiban cserben hagynak?
Amikor ott is kontrollálatlanul keresztbe áll a jégen, mikor nem akarod?
Amikor a lámpád éjjel a féktávod feléig lát el?
És szeretnéd ismerni a működését is?
Amikor átlátod, ott a motorháztető meg a padlólemez alatt mi mit csinál és miért nem csinálja, amikor nem csinálja?
És akarod megtanulni mindennek a nagy részét otthon is tudni javítani?
Kétütemű Trabi.

'96-os Ford Fiesta
100 000ft, mikor meguntad eladod ugyan annyiért.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!