Swift II 3 fokozatú autómata egyezik a 4 fokozatúval felfogatás szempontjából?
Figyelt kérdés
Jelenleg a kis 1.0 motoros swiftem 3 sebességes automata/ nyomatékváltóval van és nagyon pörög.(90km/h=3800fordulat/ perc)Tennék bele 4 sebességet ha tudnám egyezik e a felfogatás.2020. júl. 14. 11:55
1/2 anonim válasza:
valamit benéztél. Mindenesetre nem lehet cserélni, hagy meg ahogy most van. Az én automata ezresemre úgy emlékszem, hogy nem pörgött enmyire. Szerintem azt fülre saccolod, nekem autópályán 130-nál pörgött négyezret.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem néztem be.Van fordulatszám mérő.3 sebességes és 80 al járok mert ott pörög 3500 -at és így legalább nem pörgi szét magát.98 as évjárat 1.0 motor.
2020. júl. 15. 03:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!