Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen az a hidraulikus...

Kisgöncöl kérdése:

Milyen az a hidraulikus kuplung autóban?

Figyelt kérdés

Érzésben miben másabb?

Meg úgy egyáltalán hogy kell ezt érteni?

Megbízhatóak ezek?

Köszönöm!

2020. júl. 15. 21:22
1 2 3
 21/25 veterán vas ***** válasza:
55%

Annyira ne lepjen meg, hogy az első hozzánk érkező kereklámpás ladában, már hidraulikus működtetésű volt a kuplung. 1972-ben!

2020. júl. 18. 14:39
 22/25 anonim ***** válasza:

Ez most hogy jön ide? Én írtam a #15-ös kommentet is. Van egy 1978-as 2101-es első tulajos Ladánk jelenleg a családban. Úgyhogy ismerem testközelből. Ahogy írtam, cseréltem benne munkahengert, ismerem a kuplungrendszerét.

Szerintem összekevertél a 13-assal... A Lada soha nem belépő szintű városi kisautó volt. Úgyhogy ha nem szereltem volna már éppen eleget, akkor sem lepne meg.

2020. júl. 18. 18:16
 23/25 A kérdező kommentje:

Kedves 20-as, kinek mit enged meg a pénztárcája, ez egy 2 milliós autó volt 2 éve, nem szar kategóriába sorolható.

Én most egy 24 éves autóval jáeok dolgozni, egy daewoo lanossal, ahhoz képest nekem a 2008-as új.

Nem mindenki engedheti meg magának a 2 éves autót pl. Ezért még nem kell megszólni a másikat, kösz.

2020. júl. 20. 10:11
 24/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem szóltam meg senkit. Minden viszonylagos. Mikor tavaly eladtam a 2009-es autómat, az egyik "kedves" érdeklődő azzal fikázta (gondolom, másba nem tudott belekötni), hogy egy 10 éves autó már öregnek számít, ezrét jóval olcsóbban kellene adnom. Természetesen úgy hajtottam el az illetőt, hogy csak na. Megvettem más. Ha neki nem fele meg, akkor minek tartjuk fel egymást?! Amikor eljött megnézni az autót, tisztában volt vele, hogy 2009-es.

Ennek tükrében nekem vicces hogy valaki egy 2008-as autót "viszonylag újnak" titulál. Ez nem megszólás, amit leírsz az igaz, egy 24 éveshez viszonyítva tényleg új, vagy inkább újabb. Ez csak egy ténymegállapítás volt a részemről.

Városi kisautóból teljesen jó az alacsonyabb felszereltségű olcsóbb árkategória is. Én se vennék drágábbat, se luxusautót városban rohangálni. Teljesen jó az. Az sem feltétlenül baj, ha bovdenes a kuplung. Ki írt olyat, hogy "kaki kategóriába sorolandó"?!

2020. júl. 20. 11:51
 25/25 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Ezesetben félre értettelek, elnézést kérek.

Csak sokan okoskodni tudnak itt gyakorin, tisztelet a kivételnek és erre is azt gondoltam, hogy leszólás volt részedről.

2020. júl. 28. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!