Ha online tanulom a kreszt akkor könyv nem is kell??
Figyelt kérdés
Ezzel meg lehet tanulni?? Beiratkoztam mivel hétvégi tanfolyam nem indul mert nincs elég jelentkező igy maradt az online kresz.2020. júl. 14. 21:48
1/5 anonim válasza:
Nem kell könyv.. tökéletesen és aprólékosan, több modulon keresztül végigvezet a kresz rejtelmein. 😏
Modulzárókkal fűszerezve..
3/5 anonim válasza:
Kresz professzor videókat ajánlom mellé.
Főleg a "móricka szabályok" sokat segít, hogy gyorsan meg tudd oldani a képes elsőbbségadás/"ki indul elsőnek" feladványokat.
4/5 anonim válasza:
Szerintem az e learning elég.
Nagyon szájbarágós.
Ha kevesled a neten gyakorolj.
Pl.: a kreszteszt.net oldalon.
Én elolvastam a kreszkönyvet tavaly, de a lényeget az e- learningből értettem.meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Már be se enged lépni. Pedig biztos hogy jó a jelszó meg minden. Tudtam én hogy tantermi képzés kellett volna.
2020. júl. 15. 07:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!