Bárdi vagy Unix a kedveltebb,és olcsóbb?
Figyelt kérdés
Hová jártok szivesebben?
És miért?
#Autósbolt.
2020. júl. 14. 06:41
1/15 anonim válasza:
Unix rettentően drága. Kb a háromszorosa mint amit egy magán autósboltban veszel. Még a kedvezménnyel is bőven a reális ár felett leszel.
2/15 anonim válasza:
Tavaly kellett egy kipufogódob a kocsimhoz. Unix 147 ezer, Bárdi 55 ezer.
4/15 anonim válasza:
Unix borzalmasan drága, Bárdi se olcsó, vannak webhelyek, ahol ugyanazokat a bárdis alkatrészeket megkapod fele áron.
Így mennek tönkre nagy cégek, a móhóság...
5/15 anonim válasza:
#4 A Unix nem megy tönkre, mert a 10 és 40%-os kedvezményekkel simán megvezetik az embereket akik beülnek neki. Például a #2-es példája. a Unixos ára még 40%-os kedvezménnyel is sokkal drágább mint a Bárdinál.
6/15 anonim válasza:
Normál földi halandó magánszemélynek szerintem ez a két legdrágább alkatrészforrás.
Soha nem tudtam ezeknél még semmit venni, mert magasan a legdrágábbak.
7/15 anonim válasza:
De én akarhova megyek mindenhol egységesek az árak, Láng, Unix, Bárdi, random magán autósbolt. Nálatok mi történik? Én csinálok valamit rosszul? Minden javítási költséget , mondjuk legutóbb hűtőt a fiestámba mindegyik cégnél megkérdeztem és 19ezer volt. Mivaan?
8/15 anonim válasza:
Azt vettem észre a unixnál, hogy általában a drágább változat van raktáron bármiből. Milyen érdekes...
9/15 anonim válasza:
Kovácsautónál vásárolok mindig.
Egyszer vásároltam náluk mert sürgősen kellett egy kuplungmunkahenger felújító "készlet"...
Volt pofájuk elkérni 2db kis gumiért és egy darab alu karikáért 2000ft-ot :D
Ugyanez kovácsautónál fele annyi sincs, csak ugye sürgősen is kellett és Szeged messze van, Unix meg van 30km-es körzetben így elugrottam érte személyesen félig döglődő kuplung munkahengerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!