Miért fele áron adják a netes boltok az BKR5EK gyujtógyertyát mint pl. unix, bárdi üzletek? Talán a netes boltokban gyengébb minőségűek, mások?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 10:52
1/5 anonim válasza:
Mert az utóbbiak brutális árréssel dolgoznak. Ez az ára annak, hogy minden van, és 2-3 órán belül házhoz viszik.
2/5 anonim válasza:
Attól függ mennyi idő a beszerzés. Unix, Bárdi valamelyik raktárukban biztosan van és onnan pár óra alatt kiviszik neked. Más netes boltoknál valószínű pár napot várni kell mire beszerzik, csomagolják, átadják futárnak stb... Bárdinak és az Unixnak saját futáraik vannak annak a díját is valahogy ki kell termelni. Ott van a Kovácsautó például kb ugyanaz mint az Unix meg a Bárdi valamivel mégis olcsóbb, viszont nekik nincs annyi üzletük, sem raktáruk meg saját futáraik sincsenek legalább is én nem tudok róla. Az alkatrészt is többnap mire megkapod, attól függ hogyan kéred a szállítást. Nyilván azért olcsóbbak mint írtam nem kell annyi költséget kitermelniük valószínű ezért. Az alkatrész minőség az a gyártótól függ hogy melyik cég termékét veszed meg.
3/5 anonim válasza:
UNIX durva árréssel dolgozik. Szerelők kapnak benne 40%-os kedvezményt, közemberek meg így jártak.
Bárdiban már emberibb az ár, de még mindig nagyon drága.
Online, pl. autodoc oldalán van reális ár, de ott hozzájön a postaköltség.
Tehát, amit én teszek: vagy több mindent rendelek egyszerre, vagy azt az 1-2 dolgot megveszem a helyi Bárdiban.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Autódoc.on meg még olcsóbb. Nem hallottam még róluk korrekt bolt?
2020. jún. 8. 11:18
5/5 anonim válasza:
nagyjából mindenkinek igaza van, szerintem. A Bárdi, Unix nem elsősorban a kisker vevőknek akar eladni, hanem a szerelőket szolgálja ki. A gyertyákkal viszont vigyázni kell, mert sok a hamisítvány! Saját tapasztalatból mondom, pont NGK ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!