Forgalmi vizsga után ti kommunikáltatok még a vezetés oktatótokkal vagy örültetek hogy megszabadultatok tőle egy életre?
Igen. A férjem lett. :D
9 évvel idősebb nálam. A beiratkozásnál ő volt ott, és a KRESZ tanfolyam alatt is néhány órát ő tartott. Egy-egy óra után többször beszélgettünk (kávé, vacsi stb.), majd a tanfolyam után őt választottam oktatónak.
A vezetés oktatás alatt még közelebb kerültünk egymáshoz, jobban megismertük egymást, majd a forgalmi vizsga után vált igazán hivatalossá.
Nem volt egyszerű vele, velem szemben többet követelt, szigorúbb volt. A jogsi megszerzése után is.
Mindennek már lassan 9 éve (én voltam akkor 22, ő 31), 5 éve vagyunk házasok, 2 gyerekünk született, jövőre a 3.
Továbbra is oktat, igaz, ez másodállás neki, mert dolgozik máshol is.
Talán klisésen hangzik, de azóta gondolom úgy, hogy véletlenek nincsenek. A városban a másik autósiskolánál 2 héttel korábban indult a tanfolyam, mint itt, és gondolkodtunk azon (unokatestvéremmel együtt kezdtük), hogy menjünk oda. És pont az unokatesóm mondta, hogy válasszuk inkább ezt, azon a 2 héten nem múlik semmi. De mégis milyen sok múlott rajta.
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!