Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga után ti...

Forgalmi vizsga után ti kommunikáltatok még a vezetés oktatótokkal vagy örültetek hogy megszabadultatok tőle egy életre?

Figyelt kérdés
Az én oktatóm kb minden volt csak oktató nem. Saját magamnak kellett rájönnöm a szabályokra, ami alapból jó volt, de végül baromi sok órát kellett még vennem, mert alig mondott el valamit vizsgáig. Első bukás után hirtelen megváltozott. Jól jött neki a plusz pénz, és akkor úgy tűnt magyaráz is. Bár mindig elmondta, hogy alkalmatlan vagyok a vezetésre, másodjára bizony átmentem, dühöngött is magában. Én meg jófej voltam, üzenetben megköszöntem, arra már nem írt vissza. Nem business-ről szólt az üzi csak köszönetet mondtam. :D Nálatok milyen volt az oktató?

2020. júl. 10. 14:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen. A férjem lett. :D

9 évvel idősebb nálam. A beiratkozásnál ő volt ott, és a KRESZ tanfolyam alatt is néhány órát ő tartott. Egy-egy óra után többször beszélgettünk (kávé, vacsi stb.), majd a tanfolyam után őt választottam oktatónak.

A vezetés oktatás alatt még közelebb kerültünk egymáshoz, jobban megismertük egymást, majd a forgalmi vizsga után vált igazán hivatalossá.

Nem volt egyszerű vele, velem szemben többet követelt, szigorúbb volt. A jogsi megszerzése után is.

Mindennek már lassan 9 éve (én voltam akkor 22, ő 31), 5 éve vagyunk házasok, 2 gyerekünk született, jövőre a 3.

Továbbra is oktat, igaz, ez másodállás neki, mert dolgozik máshol is.

Talán klisésen hangzik, de azóta gondolom úgy, hogy véletlenek nincsenek. A városban a másik autósiskolánál 2 héttel korábban indult a tanfolyam, mint itt, és gondolkodtunk azon (unokatestvéremmel együtt kezdtük), hogy menjünk oda. És pont az unokatesóm mondta, hogy válasszuk inkább ezt, azon a 2 héten nem múlik semmi. De mégis milyen sok múlott rajta.

De egyébként nem kell tartani a kapcsolatot vele.

2020. szept. 9. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!