Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga után ti...

Forgalmi vizsga után ti kommunikáltatok még a vezetés oktatótokkal vagy örültetek hogy megszabadultatok tőle egy életre?

Figyelt kérdés
Az én oktatóm kb minden volt csak oktató nem. Saját magamnak kellett rájönnöm a szabályokra, ami alapból jó volt, de végül baromi sok órát kellett még vennem, mert alig mondott el valamit vizsgáig. Első bukás után hirtelen megváltozott. Jól jött neki a plusz pénz, és akkor úgy tűnt magyaráz is. Bár mindig elmondta, hogy alkalmatlan vagyok a vezetésre, másodjára bizony átmentem, dühöngött is magában. Én meg jófej voltam, üzenetben megköszöntem, arra már nem írt vissza. Nem business-ről szólt az üzi csak köszönetet mondtam. :D Nálatok milyen volt az oktató?

2020. júl. 10. 14:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont akkor hagyta ott a vállalkozót amikor vizsgáztam, én voltam az utolsó tanítványa.

A vállalkozója azóta is int.

Elsőre mentem át.

2020. júl. 10. 16:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Néha váltunk pár mondatot ha összefutunk, de ennyi. 3 utcányira lakok tőle ezért heti egyszer mindig összefutunk valahol. Idős már de kegyetlen jófej volt és laza és nagyon jól tudott tanítani. Lassan 1 éve hagyta abba az oktatást mert nyugdíjba volt már akkor amikor engem tanított 6 évvel ezelőtt, de már akkor mondta hogy addig csinálja ameddig a felesége nem megy nyugdíjba, mert nem akar otthon ülni egyedül egész nap a telekre ami van nekik oda meg nem szeret egyedül kimenni.
2020. júl. 10. 17:32
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem.

Jófej volt, jól tanított, levizsgáztam, de a forgalmi vizsga óta nem volt dolgom vele, így nem kommunikáltam vele, sőt nem is láttam.

2020. júl. 10. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene tartani a kapcsolatot?

Ő volt az oktató én a tanuló, ennek megfelelően ő elmondta mit kell/hogyan kell én meghallgattam és megcsináltam.

Aztán levizsgáztam, és kész, vége a bulinak.

"La commedia é finita"

A gyógyszertárba sem megyek vissza a hashajtó vásárlása után, hogy:

csókolom, juj de fincsit trottyantottam a tegnap vásárolt cseppektől. :D

2020. júl. 11. 11:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem is azert, de pl tanacsot vagy potorat lehet kerni. Sokaktol hallottam, hogy meglett a jogsi, de sokaig nem tudtak min vezetni. Aztan vezettek meg h ne felejtodjon el.
2020. júl. 11. 23:07
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én tartom vele a kapcsolatot, heti 2-3 x beszélgetünk. Mi mondjuk tök jóba lettünk a vezetés alatt.:)
2020. aug. 10. 09:46
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
Ha egy sikeres jogosítvány szerzés után te még külön pótórát akarsz venni, akkor meglehetősen kérdőjeles annak a vizsgának a tisztasága. :(
2020. aug. 10. 10:19
 18/21 A kérdező kommentje:
Vannak ilyenek, oktatom meselte. H nem volt mit vesetni, de nem akart kiesni a rutinbol sem. Sose lehet tudni alapon. Na meg aki 30-40 oraval megy at, ott vagy a szerencse vagy a boritek játszik. Nekem tobb ora volt, de legalabb tisztan ment.
2020. aug. 10. 15:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Én örültem, hogy megszabadultam. Pofára ment nála minden, illetve kétszínű volt. Minden tanulóját kibeszélte, hogy melyik miért volt éppen béna, stb... A tesómmal együtt kezdtük, tesómat nekem szídtva, engem meg tesómnak. :D Engem heti 1x tudott csak fogadni, mert hogy be van táblázva a hete. Egyik ismerősöm pedig mehetett vagy 2x 3x is,előre is beírta pár héttel, annyira benyalta magát.
2020. aug. 26. 10:42
 20/21 A kérdező kommentje:
Akkor ez mashol is igy van. Szerinted mennyire esett jol, amikor a forgalmi vizsga elotti orajan kiszol a kollegajanak, "havernak" hogy vigyazz az utbol, a tanulo siman elüt meg teged.
2020. aug. 26. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!