Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire gáz, ha friss jogsiva...

Mennyire gáz, ha friss jogsival könnyen előfordul, hogy lefulladok?

Figyelt kérdés

Kevesebb mint 1 hete talán, hogy a kezembe van a jogsi, ma kinn voltam a városban (kisebb város amúgy, semmi extra) és lefulladtam 2x, egyszer tolatáskor, aztán idegesen kielőzött valami menőcsávó.

Nagyon gáz?:(

2020. júl. 7. 15:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, erre van a T matrica.
2020. júl. 7. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Én 10 év vezetés után is fulladtam már le, előfordul. Kb. heti szinten fullad le előttem is valaki.

Szerintem inkább az gáz, hogy erre valaki felkapja a vizet, mert nem tud 10 másodpercet várni, meg kell mutatnia. Van pár tahó az utakon.

2020. júl. 7. 15:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, persze főleg zöldnél induláskor, mikor mindenki sietne kicsit kellemetlen.

Adni kell nagyobb gázt, és kész. Annyira nem hangosak a mai kocsik.

2020. júl. 7. 15:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, előfordulhat bárkivel. Csak nyugi.
2020. júl. 7. 15:45
 5/14 anonim ***** válasza:
29%

Nem gáz, mondjuk arra illene figyelni hogy ne a reggeli meg a délutáni csúcsban szenvedj az utakon, amikor tényleg mindenki haladna. Nyilván addig, amig bele nem jössz. A T-betűt rakd ki, és akkor nyugis marad mindenki!

Azt hogy valaki kielőz, ne vedd személyes sértésnek. Ugyanúgy, mint ha a járdán gyalogosan kikerülsz valakit, aki lassan totyog előtted, te meg mondjuk gyorsabban mennél. Semmi személyes nincs benne, annyi, hogy mindenki a saját tempójában szeretne haladni.

2020. júl. 7. 15:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha valakinek nem tetszik akkor előzzön ki, vagy nyomja a dudát, ha attól jobban érzi magát, ne foglalkozz ezekkel:)
2020. júl. 7. 16:08
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

Elöl-hátul a legnagyobb T betű! Ez jelzi, hogy akármi is történhet...ez elejét veszi a sietősek dühöngésének.

Sokan szégyenlik a T betűt, pedig ez nélkülözhtetlen a gyors rutinszerzéshez

2020. júl. 7. 16:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem gaz, dieselen tanultam,azta egy kis benzines autom lett.. kellett ido mire atszoktam, foleg emlelkedon indulas macerasabb.

Amugy amikor nekem meglett a jogsim, kimentem egy regi nem hasznalt rutinpalyara es ott gyakoroltam orakon at. Indulas,lejto stb

2020. júl. 7. 17:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, mindenki így kezdi. Én napi szinten vezettem, 8 hónapja van jogsim és most értem arra a szintre, hogy jól megy. Amikor meglett a jogsim, vettem egy benzines autót, viszont fogott a fék alapból, tehát még több gázt kellett adni, mint alapból. Nem csoda, hogy folyton lefulladtam. 1-2 hónapig jártam így vele, aztán szerelővel megcsináltattuk. Amúgy Budapesten nagyon türelmetlenek az emberek.
2020. júl. 7. 18:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.

Pl. én ma is lefulladtam egyszer, pedig 6 éve van jogsim és kb. 300 ezer km-t levezettem már. Egy új diesel daciát vezettem, elég gyengék alapjáraton ezek az új autók, gondolom a fogyasztáscsökkentés érdekében.

2020. júl. 7. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!