Mennyire gáz, ha friss jogsival könnyen előfordul, hogy lefulladok?
Kevesebb mint 1 hete talán, hogy a kezembe van a jogsi, ma kinn voltam a városban (kisebb város amúgy, semmi extra) és lefulladtam 2x, egyszer tolatáskor, aztán idegesen kielőzött valami menőcsávó.
Nagyon gáz?:(
Én 10 év vezetés után is fulladtam már le, előfordul. Kb. heti szinten fullad le előttem is valaki.
Szerintem inkább az gáz, hogy erre valaki felkapja a vizet, mert nem tud 10 másodpercet várni, meg kell mutatnia. Van pár tahó az utakon.
Nem gáz, persze főleg zöldnél induláskor, mikor mindenki sietne kicsit kellemetlen.
Adni kell nagyobb gázt, és kész. Annyira nem hangosak a mai kocsik.
Nem gáz, mondjuk arra illene figyelni hogy ne a reggeli meg a délutáni csúcsban szenvedj az utakon, amikor tényleg mindenki haladna. Nyilván addig, amig bele nem jössz. A T-betűt rakd ki, és akkor nyugis marad mindenki!
Azt hogy valaki kielőz, ne vedd személyes sértésnek. Ugyanúgy, mint ha a járdán gyalogosan kikerülsz valakit, aki lassan totyog előtted, te meg mondjuk gyorsabban mennél. Semmi személyes nincs benne, annyi, hogy mindenki a saját tempójában szeretne haladni.
Elöl-hátul a legnagyobb T betű! Ez jelzi, hogy akármi is történhet...ez elejét veszi a sietősek dühöngésének.
Sokan szégyenlik a T betűt, pedig ez nélkülözhtetlen a gyors rutinszerzéshez
Nem gaz, dieselen tanultam,azta egy kis benzines autom lett.. kellett ido mire atszoktam, foleg emlelkedon indulas macerasabb.
Amugy amikor nekem meglett a jogsim, kimentem egy regi nem hasznalt rutinpalyara es ott gyakoroltam orakon at. Indulas,lejto stb
Nem gáz.
Pl. én ma is lefulladtam egyszer, pedig 6 éve van jogsim és kb. 300 ezer km-t levezettem már. Egy új diesel daciát vezettem, elég gyengék alapjáraton ezek az új autók, gondolom a fogyasztáscsökkentés érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!