Előfordul, hogy valaki kocsit, vagy motort szokott kapartatni, vagy egy helyben állva zúgatni? (Többi lent.)
Erős az autó és túl nagy gázt adsz neki.
Elfelejted sebességbe rakni, nyomod neki és csak túráztatódik. Így lehet véletlenül
#4!
-erős az autó....ugyan már, mihez képest?
-túl nagy gázt adsz neki..... valaki más tapossa a pedált?
-elfelejted sebességbe rakni...na ne röhögtess!
Amúgy ennyi "véletlen" a mesében nincs. :Đ
Úgy értettem, hogy véletlenül, hogy motorral hirtelen akarok kikanyarodni főútra, mert mondjuk szűk a hely két kocsi között, vagy lámpától picit hirtelen indulok el, miközben poros, vizes a föld, vagy van pici olaj maradéka a földön, akkor könnyedén ki tudom pörgetni a kereket véletlenül. Vagy amikor előzni akarok, és rámegyek a szaggatott vonalra nagyobb gázzal, olyankor is ki tud pörögni néha. Pontosan tudom amúgy, hogy hol a tapadás határa, csak néha valami miatt kisebb a tapadási súrlódási együttható valami miatt, mint hiszem. Ilyenkor picit meg tud úszni a hátulja, de az ilyen apróbb csúszásokat könnyű korrigálni szerencsére. Általában nem gyorsítok a tapadáshatár közelében, de van amikor szükségét érzem a körülmények miatt. 15 éves mktor, nincs benne ABS-en kívül semmi hiperszuper kisegítő elektronika, így kipörgésgátló sem.
De 1,6-os kocsimmal is szoktam néha véletlenül, amikor vizes az út, de az leginkább a szar gumi és az én bénaságom miatt van.
Nem teljesen értem a lepontozást sajnos. A kérdésre válaszoltam.
Megjelent Mr. Tökéletes 😃
Ha erősebb autóra váltasz nem ismered és simán előfordulhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!