Vannak olyanok, akik csak úgy hobbiból szeretnek autót, motort túráztatni, kapartatni?
Vannak de nem 1.6os Astra-val meg robogókkal.
Gumit nem égettem még, de mondjuk pirosnál tiltásig csavarok egyet a gázon, még méterekről is keresik hogy mi volt ez, honnan jött a hang.
Miért van aki hivatásból "kapartat" ahogy te fogalmaztál?
Az autók iránti szeretetet nem lehet elmagyarázni. Van aki nagyon szereti a kocsikat és van egy jó kocsija az esélyes hogy fog ilyeneket is csinálni. Nekem Turbos hátsókerekes kocsim van, így szoktam vele driftelni is és tudok is, emellett hangos, durrog, sziszeg váltásnál a lefújószelep miatt. Van akinek ez nem tetszik, de én azért odafigyelek arra, hogy az embereket ne zavarjam ezzel este vagy ilyenek.
Ha elakad valaki a sárba?
Vagy az offroadozásra gondolsz?
Mit kárálsz 9-es?
Ha nem a ház előtt csinálja az utcán, hanem pl elhagyatott helyen, senkit nem zavar! Én is így szoktam és senkinek nem gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!