Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire gáz, ha friss jogsiva...

Mennyire gáz, ha friss jogsival könnyen előfordul, hogy lefulladok?

Figyelt kérdés

Kevesebb mint 1 hete talán, hogy a kezembe van a jogsi, ma kinn voltam a városban (kisebb város amúgy, semmi extra) és lefulladtam 2x, egyszer tolatáskor, aztán idegesen kielőzött valami menőcsávó.

Nagyon gáz?:(

2020. júl. 7. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki leírta hogy nem gáz, de leírom én is. Hátha többször látod jobban érzed magad tőle. Az elmúlt 1 évben 50ezer kilométert vezettem. Pont ma volt rá példa hogy lefulladtam. Én is meglepődtem hogy-hogy sikerült nekem ez. Ha előttem lefullad valaki sose vagyok tőle ideges. Benne van. Tök normális dolog.

Sok örömetteli és balesetmentes kilométert kedves kérdező ;)

2020. júl. 7. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
30 éves jogsival is le fogsz fulladni, ha olyan az autó. Emberi dolog, egy idő után olyan gyorsan reagálsz majd, hogy az utasok sem veszik észre, hogy lefulladsz.
2020. júl. 8. 14:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs sajat kocsija az is kirakja a T betut? Apummal vezetnek, o mar kozolte h nem teszunk ki semmit.
2020. júl. 9. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 voltam, na, ma is lefulladt valaki pár kocsival előttem egy Citroennel, mögötte lévő 3-as Golf azonnal nyomja rá a dudát amíg el nem indult, ott nyomta neki abból a méhtelepszökevényéből 10 másodpercen át. Tuning xenon persze megvolt, vakított is szépen.
2020. júl. 9. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!