Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsival ti milyen...

Friss jogsival ti milyen gyakran vezettetek, és mekkora távokat?

Figyelt kérdés

2020. júl. 7. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én első 1-2 hónapban viszonylag keveset(20km után elfáradtam), később meg 1-2 órás utakkal sem volt gondom.
2020. júl. 7. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakoriság kimaradt, majdnem minden nap vezettem. #1 vagyok
2020. júl. 7. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Első nap vezettem 20km környékén amikor megjött a jogsim már autóba is pattantam és mentem barátnőmhöz.

Aztán ez nagyjából folytatódott a héten. Első hétvégén 50km autópálya Győrben egy kevés és 50km autóút haza. Azt hiszem itt sem fáradtam ki nagyon. Ezzel szemben első alkalommal amikor nagyjából egy hónapos volt a jogsim akkor mentem egy kanyargós úton, szar volt az útburkolat és nem is ismertem nagyon a tájat. Az hihetetlenül lefárasztott. Nem tudom mi számít friss jogsinak, biztosan azt mondák hogy az én másfél éves jogsim az szóval az elmúlt másfél évben nagyjából 50ezer kilométert vezettem.

2020. júl. 7. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Friss jogsival eloszor elmentem egy parkoloba ismerkedni a sajat autoval. Indulas stb.. Aztan kisebb utak a varosban ahol lakom, aztan ahol vezettem a tanfolyam alatt arra csaszkaltam, majd fokozatosan bovitettem a kort.
2020. júl. 7. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Heti többször megtettem 15 km-t oda-vissza Budapesten. Havonta egyszer egy Bp-Eger távot.

Ezen kívül ha hétvégén kirándulni mentünk, akkor vezettem még. Ez lehetett 10-20 km, de akár 800 is, attól függően, hogy hová mentünk.

2020. júl. 7. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel amiatt lett meg a jogsim mert volt egy jó álláslehetőség ismerősi körben futárként így jóformán ahogy meglett pár napra rá kezdtem. Napi 300km körül volt, főleg hogy ennek durván harmada BP-n belül. De legalább kifejezetten jó volt gyakorlásnak, pedig eleinte kegyetlen tartottam tőle, főleg, hogy a jogsit sem BP-en tettem le, így totál új volt az ottani közlekedés ritmusa.
2020. júl. 7. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!