Állólámpást igen, bár egy elég lerobban 5 hengeres dízel volt. Az állapota miatt nem mondom hogy nagy élmény volt vezetni de azért volt benn valami kis hangulat még úgy is. Pedig nem vagyok Merci párti, de ettől független tetszett.
Mondjuk van is súlya a kaszninak, a padlólemezt kellett átvágni, nem volt egyszerű.
2018. szept. 9. 03:30
3/10 anonim válasza:
Valami dieselt igen de szep allapotut mert ismeros oroksege volt me szinte bejaratos.
Vegyuk ugy hogy beindult jott ment, elerte majdnem a 120at is, ugy par kmre vicces volt kulonben jo szar.
2018. szept. 9. 08:10
4/10 anonim válasza:
Még nem.
2018. szept. 9. 08:36
5/10 anonim válasza:
'91 körül vezettem először. Egy jól karbantartott 220D volt. Egy 100km körüli utat mentem vele, meghatározó élmény volt. Előtte a kis, sportos, fürge autókért voltam oda, ez nagyon nem olyan volt, de imádtam vezetni, akkor hatalmasnak tűnt, csendesnek, nagyon komfortosnak. (Ne feledjük, hogy akkoriban még Trabantok meg Ladák uralták az utakat, az egyes Golf meg a Fiat Ritmo vagány nyugati autónak számított.) Ez után nem sokkal vettem meg az első 123-as Mercimet, azóta is maradtam ennél a kategóriánál.
2018. szept. 9. 11:35
6/10 anonim válasza:
Mivel a kulcsszavakban nincs megadva a W123 így gondolom kicsit képzavarban vagy :D
W115 - Állólámpás
W123 - Zöldséges
W124 - Taximerci
W201 - Babybenz
Nekem w201 van és imádom...
Jó lenne egy jó állapotú dízel 123-asra lecserélni vagy mellé venni egyet de az nagyon de nagyon drága mulatság!
Inkább megmarad ez és teljesen felújítom lassan!
2018. szept. 9. 12:14
7/10 anonim válasza:
Bár eggyel nagyobb kategória volt, de rövid ideig birtokoltam egy W116-os 4.5-ös benzinmotorral szerelt Mercit. Nagyon meghatározó élmény volt, kb 3 hónapig használtam csak, de azzal kocsikáztam a legtöbbet céltalanul. Pedig nagyon ramaty állapotban volt, de így is hozta a mai luxus és prémiumautókhoz hasonló masszivitást és kényelmet.
2018. szept. 9. 19:01
8/10 anonim válasza:
uhhh azért egy W116-ostól megválni nagy bűn :D
2018. szept. 10. 21:03
9/10 anonim válasza:
Restaurálni akartam, de legalábbis újszerű állapotba hozni, de szerencsére időben jött az égi jel, vagy nem is tudom mi. Motorral és kasztnival akartam kezdeni, szétszedtük az elejét, motor ki, belsőt is elkezdtem szétszedni. Hát megijedtem, hullottak ki a csontvázak a szekrényből. Még aznap felhívtam egy urat, aki korábban érdeklődött az autóért úgy, hogy nem is volt eladó, elmondtam, hogy mi a szitu, és hogy csak annyiért adom, amennyiért vettem. Másnap el is vitte az autót, szóval ennyi volt eladni egy W116-ot :)
2018. szept. 10. 22:01
10/10 anonim válasza:
W201-et is pikk-pakk eladja az ember ne, hogy egy W116-ot :D
Bár én dízel párti vagyok de azért kár a gépért... elég szép jószág az is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!