Öreg Mercisek! Melyik jobb? W123 (Zöldséges) VS W201 (190-es)? Esetleg 124?
Jövő héttől egy szegényebb szigeten fogok élni, ahol végre nem röhögnek ki ha 20+ -os mercivel járok. Volt már pár mercim, w210, w211, w201(dízel és benzines is) és rövid ideig egy dízel 124.
A kérdésem az lenne, hogy az idős példányok közül melyiket érdemes jó állapotban megvenni? 123, 190, vagy 124?
Nagyon régi már a 123-as a mindennapi használathoz? A másik kettővel már volt dolgom, de kipróbálnám a "zöldségest" is.
Szia!
Nekem w220-am van, előtte w210.
Én azt mondom, hogy inkább egy jó állapotban lévő 190-est vagy 124-est vegyél mint sem egy 123-ast.
Az már inkább múzeumba, garázsba való simogatásra való. Nem mindennapi használatra.
A másik kettő viszont jó alternatíva lehet. Főleg ha kifogsz egy jól karbantartott példányt!
Mindhárom típus legendásan jó,szerintem mindegy melyiket választod.Nekem W124 200 D.-m van,25 éves,bármikor beleülök és elmegyek akár külföldre is.
123 talán mégjobb volt,de ott már problémás lehet az alkatrészellátás,meg azért kinézetre is szebb a 124.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!