Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jól látom, hogy valaki(k)...

Jól látom, hogy valaki(k) elkezdtek ebben a kategóriában mindent és mindenkit lepontozni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 12:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Abban az olajos topikban speciel én voltam az 5-ös,úgyhogy köszi a zöldet, igyekeztem minél közérthetőbben írni. Mechanikus karóráknál is ugyanez a vita. Már-már vallásba megy át néhány embernél :D Kell-e szervizelni, vagy se, vagy milyen érték felett, milyen gyakran. Van, aki még egy Omegát vagy Rolexet se szervizel, valaki meg már egy Seikot is (pl én).

Amúgy én a motoromon is éreztem a használt vs új olaj közti különbséget. Egyszer 9 ezer km-ig használtam 6 ezer helyett az olajat, majd megtörtént az olajcsere, semmi más, és sokkal simább, könnyebb, halkabb lett a váltás az új olajjal az első párezer km-re. Meg ez szerintem logikus is, azért csak kerül be por, kopnak a belső alkatrészek, amik mind az olajban kötnek ki, rontva a kenés minőségét. Szerintem logikus, nem látom azt a perspektívát, amely ezzel nem ért egyet.

2020. júl. 7. 20:52
 22/26 anonim ***** válasza:
84%
Eleve mekkora baromság ez, hogyha a többséggel ellentétes véleményen vagy, és máshogy pontozol, akkor neked romlik az átlagod. Mármint ez akkor működne, hogyha mindenki arra használná a funkciót, amire való lenne: hasznos-e a válasz, vagy sem. Vagy legalább a szakmai tartalmát néznék. Ezzel szemben szinte a kezdetek óta egy like/dislike gombként működik, aminek így nem sok értelme van. Olyan például, hogy valakinek ellentétes tapasztalata van, amit alá is tud támasztani érvekkel, az itt konkrétan szembeszélbe hugyozás, mert úgyis le leszel pontozva. Dehát a demokrácia az ilyen. Tisztelet a kivételnek.
2020. júl. 8. 10:22
 23/26 A kérdező kommentje:

Ja :/ Nekem is volt, hogy írtam Rubik kockás kérdésre egy igen hosszú választ, amiben kb mindenre kitértem, mindent alátámasztottam, csomó forrást megjelöltem, mivel közel 10 éve kockázom, majd valaki írt annyit, hogy "ez a rész nem igaz, egyik barátjától hallotta, aki elvileg profi", enyém le lett pontozva, az övé meg fel 🤦 Pedig hülyeséget írt amúgy.

De jártam már így motoros témakörben is. Néha 30 percet töltök egy-egy válasz megírásával, forrásokat megjelölve, hasznos linkeket belerakva, erre lepontozzák valamiért. Elmegy a motiváció, pedig szeretek segíteni másoknak. Szerintem sokan nem tudnak egyszerre 3 soros válasznál többet értelmezni, főleg ha van benne néhány összetett, netán többszörösen összetett mondat, úgyhogy megy a "dislike"...

2020. júl. 8. 11:34
 24/26 A kérdező kommentje:

Azóta még gyakoribb lett. Szerintem sikerült megfejtenem: így próbálnak ranglétrán feljebb lépkedni.

Valóban sokkal egyszerűbb, mint értelmes választ írni :) Én nagyon ritkán pontozok embereket, viszont gyakran 30 percemet áldozom rá egy normális válasz megírására.

Úgy szar ez a toplista, ahogy van. Ilyen formában használhatatlan. Lassan lecsúszok a top 10-ből is. Elengedtem :)

2020. júl. 20. 21:28
 25/26 anonim ***** válasza:
65%
De ha lecsúszol, akkor mi van? Jár érte valami jutalom, ha valaki a 10-be van? Nagyon ritkán nézem meg hogy hányadik vagyok. És annyira nem is érdekel. Inkább az bosszant mikor valaki teljesen értelmes jó választ ír és csak azért is lepontozzák. De már megszoktam.
2020. júl. 21. 07:10
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem csak itt hanem másik kategóriába is megyen ez a lepontozásosdi.
2020. júl. 21. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!