Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jól látom, hogy valaki(k)...

Jól látom, hogy valaki(k) elkezdtek ebben a kategóriában mindent és mindenkit lepontozni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 12:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
biztos a soros
2020. júl. 7. 13:02
 2/26 anonim ***** válasza:
57%

Itt minden kategóriában csak lepontoznak szándékosan mégha hasznos tanácsot adsz akkor is

Én ezt a pontozásos rendszert beszüntetném, főleg, hogy a szinthez lépéshez meg köze is van,bizonyos hasznossági százalékot el kell érni a szintlépéshez

de ilyen rosszindulatú emberek mellett akik szándékosan lepontoznak lehetetlen lesz elérni a kívánt százalékot

2020. júl. 7. 13:04
 3/26 anonim ***** válasza:
57%

A magasabb szintű emberek százaléka többet ér, az ilyen lepontozó trollpistikék szavazata nagyon keveset számít.

Én csak a szándékosan beugató, okoskodó, nulla tudású majmokat szoktam lepontozni, de ezt többnyire jelzem is.

2020. júl. 7. 13:39
 4/26 anonim ***** válasza:
72%
Tegyük hozzá, hogy sajnos az oldal látogatóinak zöme fiatal, olykor annyira, hogy lételemük még a lázadás, mindennel szemben menni, ha valaki éppen nem az érdekeiknek megfelelôt válaszol akkor lepontozzák. Én a pontozást figyelembe sem veszem.
2020. júl. 7. 13:45
 5/26 A kérdező kommentje:
Nekem valami fura. 80%-os vagyok amúgy, már vagy 8 éve, de az utóbbi héten elkezdtek jönni az 50% alatti pontozások, pedig ugyanolyan lelkiismeretesen, ugyanolyan hasznos válaszokat írok, mint előtte. Nem teljesen világos, mi történik :) Meg sok másik hasznos válasznál látom ugyanezt.
2020. júl. 7. 13:47
 6/26 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudsz velük mit kezdeni. A legrosszabbak az állatos kategóriákban vannak.

Nekem nap közben csökken egy-egy vitás kérdésnél a válaszom, délután-este visszaáll. Szerintem napközben lógnak a gyakorin a gyerekek, akik a like-gombbal keverik össze a hasznosságot (olyat meg el sem tudnak képzelni, hogy valami hasznos legyen, ha az nekik nem tetszik). Estére jön az érettebb korosztály, amelyik már képes és hajlandó a tartalma alapján értékelni válaszokat.

Nincs jó módszer, akkor működne ez a fajta pontozás, ha igazán nagy tömeg járna ide rendszeresen válaszolni, értékelni, pontozni, akkor elveszne egy-egy troll munkássága a nagy egészben.

Talán ha korlátoznák, hogy mennyi választ értékelhetsz bizonyos idő alatt... Vagy adnod kéne X választ (legalább 300 karakter hosszan), hogy kapj mondjuk 5 értékeléshez jogot...

2020. júl. 7. 14:17
 7/26 anonim ***** válasza:
51%
Ebben a kategóriában mindig mindenkit lepontoznak, mert a magyar ember két dologhoz ért, de ahhoz nagyon: a focihoz és az autókhoz...
2020. júl. 7. 14:22
 8/26 anonim ***** válasza:
74%
Semmi értelme ennek a pontozósdinak. Évek óta elvből nem értékelek egy választ sem. Egy kivétel: ha valaki pontos, jó választ ír és lepontozzák. Ezzel persze magam alatt vágom a fát, mert pont a napokban olvastam, hogy a ha a többséggel ellentétes értékelést adok, akkor csökken saját a pontszámom. De nem érdekel. Így is 5-ös szintű vagyok, itt vagyok már bő 12-13 éve. A saját százalékomat nem is tudom, mióta az új rendszer nem írja oda minden válaszhoz. De nem is érdekel.
2020. júl. 7. 14:31
 9/26 anonim ***** válasza:
83%

8. Talán én is így vagyok a pontozással.

Engem se érdekel ha fel vagy lepontoznak.

Az a szint lépés mire jó?

2020. júl. 7. 14:35
 10/26 anonim ***** válasza:
74%
Vasárnap vannak a normális vàlaszok, mert általában a gyerekek akkor még alszanak az előző napi olcsó piától.
2020. júl. 7. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!