Jól látom, hogy valaki(k) elkezdtek ebben a kategóriában mindent és mindenkit lepontozni?
Itt minden kategóriában csak lepontoznak szándékosan mégha hasznos tanácsot adsz akkor is
Én ezt a pontozásos rendszert beszüntetném, főleg, hogy a szinthez lépéshez meg köze is van,bizonyos hasznossági százalékot el kell érni a szintlépéshez
de ilyen rosszindulatú emberek mellett akik szándékosan lepontoznak lehetetlen lesz elérni a kívánt százalékot
A magasabb szintű emberek százaléka többet ér, az ilyen lepontozó trollpistikék szavazata nagyon keveset számít.
Én csak a szándékosan beugató, okoskodó, nulla tudású majmokat szoktam lepontozni, de ezt többnyire jelzem is.
Nem tudsz velük mit kezdeni. A legrosszabbak az állatos kategóriákban vannak.
Nekem nap közben csökken egy-egy vitás kérdésnél a válaszom, délután-este visszaáll. Szerintem napközben lógnak a gyakorin a gyerekek, akik a like-gombbal keverik össze a hasznosságot (olyat meg el sem tudnak képzelni, hogy valami hasznos legyen, ha az nekik nem tetszik). Estére jön az érettebb korosztály, amelyik már képes és hajlandó a tartalma alapján értékelni válaszokat.
Nincs jó módszer, akkor működne ez a fajta pontozás, ha igazán nagy tömeg járna ide rendszeresen válaszolni, értékelni, pontozni, akkor elveszne egy-egy troll munkássága a nagy egészben.
Talán ha korlátoznák, hogy mennyi választ értékelhetsz bizonyos idő alatt... Vagy adnod kéne X választ (legalább 300 karakter hosszan), hogy kapj mondjuk 5 értékeléshez jogot...
8. Talán én is így vagyok a pontozással.
Engem se érdekel ha fel vagy lepontoznak.
Az a szint lépés mire jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!