Jól látom, hogy valaki(k) elkezdtek ebben a kategóriában mindent és mindenkit lepontozni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Tessék, a 12. még megis igéri hogy a többi regről is lepontozza.
Ilyen emberekkel van tele ez az oldal.
"Jönnek a gyakorin ledoktorált autóguruk.
Akik 5000-nél cserélnek olajat !!!!
Tudjátok ti egyáltalán hogy miket írtok ???????"
Nem ez voltál te? :D Nyugi, nem én vagyok a #12-es, én az #5 voltam, de valaki azt is lenyomta 100%-ról 76%-ra.
A #11 vagyok.
Én igértem meg annak az okoskodó vadbaromnak a lepontozást.
Konkrétan azt írtam le, hogy mit ír a kocsi karbantartási utasítása, erre jön és leugat.
Ja, másik login nem elég, másik IP-cím is kell, de meg van oldva az is.
Megmondtam, hogy vagy 8 éve átmentem troll módba a hülyék miatt.
Aki választ akar kapni, és normális, azzal nem foglalkozom, a normális válaszoplók is megkapják a pozitívat (a hivatkozott témában pl. az #5).
De aki csak vergődik, meg beugat, az elmehet az elmúlást termő növény függőleges részére ( halálfa szára).
Ott van a baj bástya hogy azt hiszed te mindent jól tudsz.
Ezzel semmi baj nem lenne, csak ha a másiknak más a véleménye, nem biztos hogy az rossz.
Te cseréld le az olajat akkor amit neked ír a gépkönyved én meg akkor amikor jónak látom a hosszú évek gyakorlatából. Ennyi.
Csak te is meg még egy néhány aki abból tanulta meg az autós ismereteket amit a suzuki könyve ír, tartad azt jónak engem aztán nem érdekel, csak ez megmondod mindenkinek te mekkora okos vagy és lepontozod több címedről.
Ez is meg mutatja mekkor aember vagy.
Az látszik is hogy régóta átmentél trollba.
#18 Hát itt a baj.
Nem tetszenie kell a válasznak, hanem hasznosnak lennie.
#17 ott van a baj, hogy te hiszed magad ku_va okosnak, és osztod az észt. Vigyázz, a végén még nem marad neked.
Férjen már bele az agyadba, hogy a folyamatos hideg üzem, az 5-10 kilométerenkénti leállítás elhasználja annyira az olajat, hogy az az 5000 az 5000, és nem 15000. Persze a saját kocsidat úgy vágod haza, ahogy neked tetszik, de nem kéne másoknak is ezt tanácsolni.
#11 voltam (és igen, lepontoztam a vergődésedet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!