Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jól látom, hogy valaki(k)...

Jól látom, hogy valaki(k) elkezdtek ebben a kategóriában mindent és mindenkit lepontozni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 12:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Az első egy-két évben 90% felett voltam, nagyon óvatosan válaszoltam, nem belegázolva az önérzetes hülyék lelkivilágába. Aztán egyszer valami bekattant, elegem lett. A válaszaim szakmai része továbbra is helytálló, de a szándékosan értetlenkedőket, vagy tudás nélkül okoskodókat elküldöm oda, ahová valók. Minél butább, annál jobb, bizonyos szint alatt már a célszemélyen kívül mindenki érti, hogy el lett küldve a p__ába, de sajnos jelentős részük már nem csak a sorok között nem tud olvasni, de az egyszerű magyar tőmondatokat sem értik. Innentől kezdve, hogy átmentem félig troll üzemmódba, nem érdekel a pontszám, én csodálkozom a legjobban, hogy tudott egyáltalán 73% maradni, mert elég sokat tettem az ellenkezőjéért.
2020. júl. 7. 15:47
 12/26 anonim ***** válasza:
78%
Amióta az s40 svedacél troll meg a cupra 1.8t vétech hülyegyerek naponta írja a baromságait, eléggé elszaporodtak a lepontozások.
2020. júl. 7. 16:25
 13/26 A kérdező kommentje:
oké, azoktól direkt távol tartom magam, de a többinél is egyre gyakrabban látok lepontozott jó választ.
2020. júl. 7. 16:32
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..

Tessék, a 12. még megis igéri hogy a többi regről is lepontozza.

Ilyen emberekkel van tele ez az oldal.

2020. júl. 7. 16:33
 15/26 A kérdező kommentje:

"Jönnek a gyakorin ledoktorált autóguruk.

Akik 5000-nél cserélnek olajat !!!!

Tudjátok ti egyáltalán hogy miket írtok ???????"

Nem ez voltál te? :D Nyugi, nem én vagyok a #12-es, én az #5 voltam, de valaki azt is lenyomta 100%-ról 76%-ra.

2020. júl. 7. 16:52
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

A #11 vagyok.

Én igértem meg annak az okoskodó vadbaromnak a lepontozást.

Konkrétan azt írtam le, hogy mit ír a kocsi karbantartási utasítása, erre jön és leugat.

Ja, másik login nem elég, másik IP-cím is kell, de meg van oldva az is.

Megmondtam, hogy vagy 8 éve átmentem troll módba a hülyék miatt.

Aki választ akar kapni, és normális, azzal nem foglalkozom, a normális válaszoplók is megkapják a pozitívat (a hivatkozott témában pl. az #5).

De aki csak vergődik, meg beugat, az elmehet az elmúlást termő növény függőleges részére ( halálfa szára).

2020. júl. 7. 17:20
 17/26 anonim ***** válasza:
17%

Ott van a baj bástya hogy azt hiszed te mindent jól tudsz.

Ezzel semmi baj nem lenne, csak ha a másiknak más a véleménye, nem biztos hogy az rossz.

Te cseréld le az olajat akkor amit neked ír a gépkönyved én meg akkor amikor jónak látom a hosszú évek gyakorlatából. Ennyi.

Csak te is meg még egy néhány aki abból tanulta meg az autós ismereteket amit a suzuki könyve ír, tartad azt jónak engem aztán nem érdekel, csak ez megmondod mindenkinek te mekkora okos vagy és lepontozod több címedről.

Ez is meg mutatja mekkor aember vagy.

Az látszik is hogy régóta átmentél trollba.

2020. júl. 7. 17:48
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
nem tudom eldönteni mi a szánalmasabb, a mindenre válogatás és tartalomtól függetlenül disslikeot nyomó, vagy az aki ezen pörög, hogy lepontozták amit írt. Kit érdekel. Amúgy ez nem magyar betegség a világon mindenhol mindennel így van. Nem tudsz olyat írni/csinálni ami mindenkinek vagy közel mindenkinek tetszeni fog. Nem is kell.
2020. júl. 7. 18:04
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

#18 Hát itt a baj.

Nem tetszenie kell a válasznak, hanem hasznosnak lennie.

2020. júl. 7. 19:21
 20/26 anonim ***** válasza:
58%

#17 ott van a baj, hogy te hiszed magad ku_va okosnak, és osztod az észt. Vigyázz, a végén még nem marad neked.

Férjen már bele az agyadba, hogy a folyamatos hideg üzem, az 5-10 kilométerenkénti leállítás elhasználja annyira az olajat, hogy az az 5000 az 5000, és nem 15000. Persze a saját kocsidat úgy vágod haza, ahogy neked tetszik, de nem kéne másoknak is ezt tanácsolni.

#11 voltam (és igen, lepontoztam a vergődésedet)

2020. júl. 7. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!