Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Badacsonyba melyik út gyorsabb...

Badacsonyba melyik út gyorsabb a 8-asról? 77-es főút Tapolcáig vagy végig a Balaton mentén a 71-es főúton?

Figyelt kérdés
A google maps szerint a 71-es, viszont pont délelőtt mennék, nagyobb lenne a forgalom, mennek az emberek a strandra stb. Tapasztalatok?

2020. júl. 6. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
indulás előtt pötyögd be. Akkor a forgalmat is figyeli, elvileg.
2020. júl. 6. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a 77-esen mennék, annak ellenére, hogy pár km-rel hosszabb.

Kisebb a forgalom és kevesebb település van.

2020. júl. 6. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:

A 77-esen jóval kisebb a forgalom, de van néhány szakasz ahol siralmas az aszfalt.

Én is a 77-esre szavazok, és használj Waze-t, a durvább futóműgyilkoló kátyúk be vannak jelölve.

2020. júl. 6. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Szezonban én már kizárólag a 8-as, és 77-es utakat használom. Kevesebb település, és kisebb forgalom, vagyis jobban lehet haladni.

Ha a 71-esen mész, készülj fel a ráérő, sétakocsikázó, bámészkodó autósokra. Jó, ha lakott területen kívül tudsz menni 70 km/h sebességgel. Én ott csak akkor megyek, ha ráérek. Inkább tavasszal, vagy ősszel használom a 71-est. Akkor még tűrhető. Nyáron viszont elég zsúfolt.

2020. júl. 6. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Amúgy a 77-esen a google maps is kiad egy 3. alternatívát, amikor Nagyvázsonytól lekanyarodsz Zánka felé.

Valószínúleg még kevesebb forgalom, cserébe több erdős rész, és kis telelpülések. Kicsit rövidebb, mint a 77-es, de élményben lehet hogy jobb (arra még nem mentem). Waze használata ajánlott (vagy google maps, ha azon is jelzik a veszélyesen szar utakat).

#3-as voltam

2020. júl. 6. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Google maps-en be lehet állítani a tervezett indulás időpontját is. Sőt indulás előtt közvetlenül is meg lehet nézni, éppen merre mi a helyzet. Sőt a Waze-t is le lehet tölteni és újratervezi az aktuális viszonyoknak megfelelően.
2020. júl. 7. 09:49
 7/7 anonim válasza:
A 71 szép, a 77 gyors.
2022. ápr. 27. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!