Mennyire voltatok bénák az első vezetésetek alkalmával? Nektek hogy mentek a dolgok?
Ma voltam először vezetni. Nincs lehetőségem mástól tanulni sajnos, így minden új. Sose fogtam még a kormányt.
Nem vártam sok előrelépést így, azonban mégis csalódott vagyok. Erősen nyomom a pedálokat, kanyar után nehezen vagy egyáltalán nem tudom egyenesbe hozni a kocsit, sebbváltót nem igazán tudom ránézés nélkül kezelni, az út vonalvezetését nehezen tudom követni. A lényeg hogy elég bénának éreztem magam. Már most érzem, hogy a 29 óra nem lesz elég, amit nem szégyellek csak vhogy extra balf@sznak éreztem magam. Normális ez?
2szer 50 perc volt. Oktató se kapott agyvérzést még. De attól félek velem öregszik egy 10 évet.
Milyen volt az első nektek? Vagy létezik olyan egyáltalán hogy vki tényleg a nulláról indul? Csak én vagyok ilyen "szerencsés" hogy nincsenek olyan rokonai akik segíthetnék? A legtöbb ismerősömet azért anyu-apu tanítgatta már suli előtt. Eléggé stresszelek most, ami ront a helyzeten tudom de még nem tudom kezelni. Ha van a tarsolyotokban vmi tanács szívesen olvasnám. Köszönöm szépen!
Igen. Ez a vizsgabiztos téma sok esetben necces.
Szerencsére ilyenkor az oktatóm is látja h a vibi volt kretén.
Bátyám amatőr raliban tolta pár évig, szóval nekem 14 évesen már egész jól ment (kint a mezőn) a kézifékes megfordulás. :)
1. Órára nem is emlékszem, nem volt túl izgalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!