Miért problémásak általában a német prémium autósok(BMW,Audi, Mercedes) ??? Agresszív stílus, száguldozás... És sok szörnyű baleset is hozzájuk kötődik(M.ricsi stb)
Még leragadtak a németótóajóótó-nál, az ilyen tulajok meg nem szokták világgá híresztelni, hogy beszpták rendesen az imádott audijukkal, béjemvével, stb.
Így marad a többi gyök 2, akik veszik ezeket a szarokat.
Gondolom valami kisebbrendűségi komplexusuk van, Hitler után szabadon, gondolják ha németótóban ülnek, akkor ők lesznek az árja faj tagjai.
Tegnap is ment előttem egy ilyen audi, a fél belét húzta a földön, gondolom valami leszakadt neki alulról, és nagyon ideges volt, hogy a rönómmal mentem mögötte, mindig marha nagy gázt adott, mint akinek baja van.
Undorodom én is ezektől.
Gyenge általánosítás.
Járj nyitott szemmel az utakon, már rég nem igaz ez a fekete BMW csak paraszt lehet, mindenki más meg kisangyal az úton sztereotípia. Az, hogy ezek nagy, erős autók, és könnyebb velük túllépni a sebességet, az egy dolog. A többi szabálysértést meg ugyanúgy követi el anyu az Ignis-ben, meg apu a Picasso-ban is. A kis furgonokról nem is beszélve.
Szerintem sem márkafüggő, inkább a sofőr kora.
Fiatalon megfizethetőek ezek az importált "prémiumok", és van bennük erő.
Ma reggel majdnem egy H Astraval csattamtam frontálisan, ha nem vészvékezek és húzodok le. Muszáj beláthatatlan kanyarban előzniük, nehogymár 2 perccel később érjenek a céljukhoz.
Na igen, én is látom, hogy amik nem egyeznek a véleményeddel, lepontozod pedig azokban van jó nagy igazság. Tudom, ez is le lesz de semmi gond.
Szóval a válasz, amit látni szeretnél:
Igen, mindegyik Audis, BMWs, Mercis egy nagy paraszt ész nélkül száguldoznak, a Swiftesek meg a többi talicskával járók szentek.
És a válasz, ami valójában van:
Nem lehet általánosítani, mert pl van egy idősebb (70 körüli) bácsika a szomszédban, nagyon jól keresett, jó nyugdíja van, erre egyik évben vett egy zsír új 5-ös BMW-t. Hát elhiheted, hogy nem csúsztatja be a kanyarokba, sőt egyszer mentem mögötte, városban is max 35-40-el halad. Egyik ismerősömnek van Mercije, na ő éppen haladt át szabályosan egy kereszteződésen, mikor oldalról a STOP táblát nem látva (és a szabályosan közlekedőt sem látva) behajtott a kereszteződésbe, telibe verte oldalról a 15 milliós Mercit egy 100 ezres Swifttel. Hát mit mondjak, megérte a gyökérnek ennyire csapatni azzal a Swifttel, amellett, hogy meg kell élnie kb minimálbérből, évekig szívhat mellette hogy fizesse az okozott kárt.
"Aha, csak a mai nap termése:Audis 500 ezres bírságot kapott, kielőzte a traffis rendőrautót"
3 nappal előtte meg egy Ignissel vagy "vagonerrel" csinálta meg ezt a mutatványt valaki, csak ott 210 helyett 150 volt az előzés, mert nem megy gyorsabban a gép. :D
A tahóság márkafüggetlen, csak a prémiumautók jobban mennek és mutatósabbak, ezért a tahóság is szorzóval jelenik meg.
Egyébként nekem Audim van, pár éves, sport coupe és SOKKAL normálisabban vezetek mint az átlag Opeles/Suzukis/Mazdás, telefont kézben tartó, pocakos faterok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!