Miért problémásak általában a német prémium autósok(BMW,Audi, Mercedes) ??? Agresszív stílus, száguldozás... És sok szörnyű baleset is hozzájuk kötődik(M.ricsi stb)
Olvastam a cikket.
Pár órával ezelőtt láttam egy fiatal srácot a városban, esőben kézifékezni egy régi swittel és nekib@szta az autót egy oszlopnak.
Pár napja barátnőmre vártam bolt előtt este, amikor egy részeg srác egy Toyotát vágott bele az árokba, ki húztam az autót, szerencsére baja nem lett, az autónak már annál inkább...
Ez valószínűleg nem fog megjelenni az indexen. Attól függetlenül megtörtént ez is.
A fő gond ott van, hogy erre ugranak az emberek, ahogy Te is bebizonyítottad, ha az az autó egy Opel, Ford, vagy bármi más lett volna, kb le se xartad volna.
De ha az emberek látják, hogy Merci/BMW=Audi akkor máris átkapcsolnak hibakereső módba, és azt figyelik mikor lehet mondani, hogy a Kötsög .... már megint mit csinál.
Inkább arról van szó, hogy bunkó, agresszív emberek szívesebben választják ezeket a márkákat.
Persze ettől még lehet normális bmw-s és idióta, agresszív suzukis, renault-s vagy toyotás stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!