Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen tünetei vannak annak...

Milyen tünetei vannak annak ha a motor kuplungcserére érett?

Figyelt kérdés

2020. jún. 27. 11:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"érzem a karon hogy még tudnám húzni. Fent a kuplungkaron, de koppanásig megy, de így is menne még"

Továbbra is azt mondom ezek alapján, hogy feszíts a bowdenen. Esetleg rakj fel youtube-ra egy listázatlan videót és másold ide a linket. Írsz olyat is, hogy "a kuplung ragad vagy nem tudom", ami így nem annyira érthető, lehet hogy bowden kell cserélned bowdenházzal együtt. Akkor is ragadhat, ha már szétkopott a bowdenház belseje, elkezdett szétjönni a bowden.

#3,5,7,10,15

2020. júl. 9. 12:55
 22/26 A kérdező kommentje:
Ohh, ok. Köszömöm megnézem ezeket ha tov. sem jó akkor írok még
2020. júl. 9. 21:40
 23/26 A kérdező kommentje:
Ma be sem indult, 2hétig nem volt beindítva és sebességben hagytam ott, tolásra tudtam elindítani, de ugye nem tudtam tolni sebességben kuplungbehúzásával. Úgy tudtam mint múltkor, hogy tolom a motort és berakom sebességbe. Aztán mikor már ment a motor, akkor behúztam a kuplung és ment tovább a motor és le is fulladt, emiatt mert megfogtam. Utána beakartam rakni 1esbe lefulladt úgy csináltam hogy kicsit megtoltam majd úgy 1esbe nem fulladt le, mentem 2kört utána jó volt minden. Ja és előtte feszítettem lent picit, de most nem volt annyi időm, így picit jobban megfogom ezt a lenti húzást nézni.
2020. júl. 14. 21:39
 24/26 A kérdező kommentje:
Lehet kéne kuplunt lamellákat cserélni?
2020. júl. 14. 21:40
 25/26 anonim ***** válasza:
Így nem lehet megállapítani. Lehet. De lehet nem az a gond. Megpróbáltad már, amit korábban 3-szor leírtam? Beállítottad a bowdent? Vagy nem lehet?
2020. júl. 14. 22:15
 26/26 A kérdező kommentje:
Igen írtam, hogy allítottam rajta egy kicsit. De még fogom csak nem volt időm próbálgatni..
2020. júl. 14. 22:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!