Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tanacs autovalasztashoz -...

David2014 kérdése:

Tanacs autovalasztashoz - minivan VW caddy vs Ford connect vs Citroen berlingo? bovebben lent

Figyelt kérdés

olyan hasznalt autot szeretnek valasztani ami megfelel a kovetkezo kovetlmenyeknek: svajcba hegyvidekre szeretnem hasznalni nagyobb kirandulasokra, legyen legalabb 150 loeros, es nagyobb csomagtere - ezert irtam caddyt de persze lehet mas model is ebbe a kategoriaban,mint pl ford connect vagy berlingo vagy stb.

Milyent erdemes venni diezel/ benzin , hany loero lenne javasolt, milyen evjarat model stb?mire kell odafigyelni ezeknel?

Sokat nem ertek ezekhez az autokhoz , a velemenyek is annyira elteroek, szeretnem ha csak olyan szolna hozza a posthoz akinek mar volt ezek kozul valamilyen autoja es realis velemenyt tudna rola irni illetve javasolni,koszi.

ma 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Ezek közül Caddy, 2.0 dízellel. A Connect sem rossz, de sajnos sosem kapta meg a Transitok 2.0/2.2 dízelét, pedig az lenne az igazi, az 1.5 nem igazán. A Berlingo hulladékszar.
ma 18:27
 2/4 Ráspoly válasza:
73%

Csatlakozom az előttem szólóhoz. A Caddy nyilván egy magasabb árkategória, mint egy Berlingo, de ha rá tudod áldozni a pénzt, akkor megéri.

Viszont a Fordot nem ajánlom semmiképp. Esetleg még eszembe jutott a Peugeot Expert Tepee 2.0 HDI. Ha nincs leharcolva, akkor kellő odafigyeléssel (értsd rendszeres karbantartás) egy jó autó tud lenni. Autószerelőként egyébként én is most ilyeneket nézegetek, családi/céges autónak.

ma 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Egy a lényeg, hogy németet ne vegyél. Minden más jó.
ma 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta, bármit csak az 1.5tdci foskupacot ne, olyan volt az előző cégesem, baja ugyan akkor még 70ezer km-rel nem volt, de egy nyomatékszegény gyenge szar, arról nem beszélve hogyha haladósra fogtam vele ugyanannyit megevett mint a 2.0tdi. Túlzottan jó hírben sem állnak, az enyémnek azért nem volt baja mert fiatal volt és kis km-es amikor vissza lett adva, azóta már lehet jobb ha nem tudom mi volt vele.
ma 20:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!